Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ πολλών… αστέρων κόντρα στον Ερυθρό! (vids)
Champions League

Ίντερ πολλών… αστέρων κόντρα στον Ερυθρό! (vids)

Η Ίντερ ούτε που... ίδρωσε και έτσι είχε εύκολο έργο κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, αφού επικράτησε εντός έδρας με σκορ 4-0.

02.10.2024 | 00:10

H Ίντερ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι έδειξε ότι μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα στο Champions League φέτος. Και ας μην κέρδισε την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι Ιταλοί στην έδρα τους κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα δεν είχαν σκοπό να… χαριστούν. Και το έδειξαν με τη νίκη που πήρα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των «αστεριών», επικρατώντας με σκορ 4-0 των Σέρβων που δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του αγώνα να κοντράρουν τους γηπεδούχους!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Ίντερ σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς έδειξε ότι μπορεί να ξεκινήσει πολύ καλά έναν αγώνα όταν έχει τον κόσμο δίπλα της. Οι πρωταθλητές Ιταλίας γνώριζαν πολύ καλά ότι το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα έπρεπε να το πάρουν, ώστε να ανέβουν ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία και δεν είχαν σκοπό να αφήσουν στους Σέρβους το περιθώριο της… αμφιβολίας.

Και όχι μόνο αυτό. Οι γηπεδούχοι έμελλε να πετύχουν ένα γρήγορο και εντυπωσιακό γκολ με τον Τσαλχάνογλου στο 11′. Ο Τούρκος μέσος με ωραία εκτέλεση φάουλ νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Όλα ήταν πολύ πιο απλά και εύκολα για τους παίκτες του Ιντζάγκι από εκείνο το σημείο και έπειτα και ας ήταν πολύ νωρίς ακόμα.

Οι γηπεδούχοι μπορούσαν με ευκολία και άνεση να παγώσουν τον ρυθμό. Ή να τον αυξήσουν όταν έπρεπε ή όταν ήθελαν!

Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά των δύο ομάδων φάνηκε ακόμη περισσότερο. Σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο και το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι πρώτον ανέβασαν την απόδοσή τους παραπάνω και έγιναν πιο αποτελεσματικοί στην τελική τους προσπάθεια- επιλογή. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους Σέρβους όταν ο Αρναούτοβιτς στο 59′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Από και πέρα τα αμυντικά κενά για τον Ερυθρό Αστέρα ήταν ακόμη πιο πολλά και αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσει έτσι η Ίντερ. Το 3-0 έγινε από τον Λαουτάρο στο 71′ με τον Αργεντινό φορ να δείχνει με πράξεις και γκολ ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φάση και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ταρεμί από το σημείο του πέναλτι στο 80′.













Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version