Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Κέρασε» τέσσερα στη Μπρατισλάβα η Μάντσεστερ Σίτι (vid)
Champions League

«Κέρασε» τέσσερα στη Μπρατισλάβα η Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Υγιεινός περίπατος για την Μάντσεστερ Σίτι (4-0) μέσα στη Μπρατισλάβα!

02.10.2024 | 00:01

Εύκολη, πολύ εύκολη η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι στην Μπρατισλάβα! Οι «Πολίτες» έκαναν επίδειξη δύναμης στη Σλόβαν επικρατώντας άκοπα με 4-0 έχοντας αρκετούς πρωταγωνιστές στον αγώνα. Από ένα γκολ οι Γκουντογκάν, Φόντεν, Χάαλαντ και ΜακΑτί. Κακή – αλλά απόλυτα λογικό – η εικόνα των γηπεδούχων!

Το ματς

Ζευγάρι με ξεκάθαρο αουτσάιντερ και φαβορί αυτό της Μπρατισλάβας απόψε. Από τη μία η αδύναμη Σλόβαν και από την άλλη η πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήθελε τη νίκη δαπανώντας τις λιγότερες δυνάμεις. Έτσι κι έγινε! Ο Καταλανός τεχνικός με αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα κατάφερε να επιβάλει με τη σέντρα τον ρυθμό του κόντρα στη Σλόβαν.

Στο 8′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκουντογκάν και στο 15′ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Φόντεν καθαρίζοντας από νωρίς την υπόθεση νίκη. Η Σλόβαν είχε ελάχιστες επισκέψεις στην αντίπαλη περιοχή. Όποτε ήθελε η Μάντσεστερ Σίτι πατούσε το… γκάζι, όποτε ήθελε κοντρόλαρε τον ρυθμό. 0-2 αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι «Πολίτες» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να απλοποιήσουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα. 3-0 ο Χάαλαντ στο 58′. 4-0 ο ΜακΆτι στο 74′. Η Σίτι μετά κατέβασε ταχύτητα! Τελικό αποτέλεσμα, 0-4!

 











Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version