Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Επέστρεψε στα πάρτι με καλεσμένα τα… παιδιά (vid)
Champions League

Μπαρτσελόνα: Επέστρεψε στα πάρτι με καλεσμένα τα… παιδιά (vid)

Χαλαρή 5αρα της Μπαρτσελόνα επί της Γιουνγκ Μπόις (5-0) στο Μονζουίκ! Πρώτο «τρίποντο» των Καταλανών στο φετινό Champions League.

02.10.2024 | 00:09

Μια νίκη ξέσπασμα έψαχνε η Μπαρτσελόνα και τη βρήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Οι «μπλαουγκράνα» πέτυχαν τη πρώτη του νίκη στη φετινή League Phase του Champions League επικρατώντας με 5-0 της Γιουνγκ Μπόις στο Μονζουίκ. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για τους Καταλανούς ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που πέτυχε τα δύο από τα πέντε τέρματα του αγώνα!

Το ματς

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο, η νίκη απόψε ήταν μονόδρομος. Η Μπαρτσελόνα ήθελε να αφήσει πίσω τις αποτυχίες με Μονακό και Οσασούνα με μια άνετη νίκη απόψε επί της Γιουνγκ Μπόις. Ο Χάνσι Φλικ περίμενε από τους ποδοσφαιριστές του να πατήσουν γκάζι και να εξαφανίσουν γρήγορα τις όποιες ελπίδες είχαν οι Ελβετοί για αποτέλεσμα μέσα στη Βαρκελώνη.

Έτσι κι έγινε! Μόλις στο 8′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός ολοκλήρωσε έξοχα την ομαδική ενέργεια των συμπαικτών του και έκανε το 1-0. Η Μπαρτσελόνα επέβαλλε το παιχνίδι της και το μόνο που έμενε για να κάνει τα πράγματα απλά ήταν ένα ακόμη τέρμα. Αυτό ήρθε στο 34′ με δράστη τον Ραφίνια με τον Βραζιλιάνο να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία της άμυνας της Γιουνγκ Μπόις και από κοντά να σκοράρει. Σαν να μην έφθανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, τρία λεπτά μετά ο Ινίγο Μαρτίνεζ με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η Μπαρτσελόνα έκανε γρήγορα το 4-0 – σκόρερ ο Λεβαντόφσκι – και μετά… έσβησε το ματς! Το μόνο που άλλαξε μέχρι το φινάλε ήταν το τελικό σκορ. Στο 81′ ο Καμαρά έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και διαμόρφωσε το 5-0! Άνετη νίκη για τους Καταλανούς!

 














Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version