Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σάκα: «Φθάσαμε κοντά δύο φορές, φέτος είναι η χρονιά μας στην Premier League»
Άρσεναλ

Σάκα: «Φθάσαμε κοντά δύο φορές, φέτος είναι η χρονιά μας στην Premier League»

Ο Μπουκάγιο Σάκα πιστεύει στον εαυτό του, πιστεύει στην ομάδα και βλέπει πως φέτος η χρονιά στο Νησί είναι... υπόθεση της Άρσεναλ.

02.10.2024 | 10:35

Ένα καλό ημίχρονο αρκούσε στην Άρσεναλ! Οι Λονδρέζοι ήταν οι μεγάλοι νικητές στο χθεσινό ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Υποδέχθηκαν τους Παριζιάνους στο Λονδίνο και με μεστή εμφάνιση κατάφεραν να επιβληθούν με 2-0 των αντιπάλων τους και να πανηγυρίσουν τη πρώτη τους φετινή νίκη στη διοργάνωση.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα οι Μπουκάγιο Σάκα και Κάι Χάβερτζ που σημείωσαν και τα δύο γκολ της συνάντησης. Ο Σάκα στο φινάλε του αγώνα αφού πρώτα προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα του Champions League, φιλοξενήθηκε στη συνέχεια και από το βρετανικό CBS. Στο στούντιο της εκπομπής ο Τιερί Ανρί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Σάκα και να τον ρωτήσει για το πως βλέπει να κυλά η φετινή χρονιά για την κοινή τους αγάπη. Βασικό ερώτημα αν η Άρσεναλ φέτος είναι έτοιμη να φθάσει στην… πηγή και να πιεί νερό. Να κατακτήσει δηλαδή το πρωτάθλημα στην Αγγλία!

Διάβασε επίσης: Πετάει και… νικάει η Άρσεναλ! (vids)

 


Οι δηλώσεις του Μπουκάγιο Σάκα

«Δεν θέλω να μας πιέσω πάρα πολύ, αλλά πιστεύω ότι αυτή είναι η χρονιά που μπορούμε να κερδίσουμε τον τίτλο», είπε ο Σάκα στο CBS Sports. «Νομίζω ότι ήμασταν κοντά τα τελευταία δύο χρόνια και πλησιάζουμε, αλλά ελπίζω ότι αυτή θα είναι η χρονιά».

«Τα προηγούμενα χρόνια, έχω φτάσει πολύ κοντά στον τίτλο. Έτσι φέτος θέλω να κερδίσω και φυσικά, πιστεύω πολύ στον εαυτό μου», είπε ο 23χρονος στο Amazon Prime. «Με αυτά τα δύο πράγματα, βοηθάει. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, πιστεύουμε ότι είμαστε μια κορυφαία ομάδα. Το δείξαμε απόψε (κόντρα στην Παρί). Είπα στα αγόρια ότι πρέπει να κάνουμε δήλωση όταν έρχονται μεγάλες ομάδες στο Emirates».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version