Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στην Ιταλία ο εκλεκτός του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στην Ιταλία ο εκλεκτός του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ

Ο εμβληματικός Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βλέπει εκτός Νησιού τον ιδανικό προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

02.10.2024 | 09:27

Δεν λένε να κοπάσουν οι φωνές που θέλουν τον Έρικ Τεν Χαγκ να μετρά… ώρες για την απόλυσή του από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός τεχνικός πήρε πολλές ευκαιρίες, είχε την απόλυτη στήριξη των «Κόκκινων Διαβόλων» δύο χρόνια τώρα όμως η υπομονή έχει και τα όριά της. Τα κάκιστα αποτελέσματα της Γιουνάιτεντ φέρνουν τον Τεν Χαγκ προ των ευθυνών του και ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να… πληρώσει γι’ αυτά με την απομάκρυνσή του από το Ολντ Τράφορντ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Θέλει Αλέγκρι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Στο Νησί τις τελευταίες ώρες τα σενάρια της διαδοχής του Τεν Χαγκ δίνουν και παίρνουν. Κάθε ώρα που περνά όλο και περισσότερα ονόματα προπονητών προστίθενται στη λίστα της Γιουνάιτεντ. Τελευταία χρονικά αυτά των Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Τόμας Τούχελ. Ο δεύτερος έχει γραφτεί και στο πρόσφατο παρελθόν. Ο πρώτος μπαίνει τώρα στις επιλογές της βρετανικής ομάδας. Σύμφωνα με το ιταλικό gazzetta.it, ο Αλέγκρι παρουσιάζεται ως ο εκλεκτός του εμβληματικού Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Διάβασε επίσης:  O Εβρά εξέφρασε δημόσια τον μεγαλύτερο φόβο των φίλων της Γιουνάιτεντ!

Κατά το ρεπορτάζ, ο Φέργκιουσον έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Αλέγκρι. Πιστεύει πως η παρουσία του Ιταλού θα φέρει μια νέα αρχή για τη Γιουνάιτεντ. Θεωρεί πως ο Αλέγκρι έχει την προσωπικότητα να επιβληθεί των παικτών της ομάδας. Να βάλει πειθαρχεία και αρχές στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Θυμίζουμε πως ο Ιταλός τεχνικός κυκλοφορεί ελεύθερος τους τελευταίους μήνες καθώς απολύθηκε από τη Γιουβέντους στο φινάλε της περασμένης σεζόν!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version