Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άξιος της μοίρας του ο Παναθηναϊκός! (vids)
Conference League

Άξιος της μοίρας του ο Παναθηναϊκός! (vids)

Ο Παναθηναϊκός είχε πολλές καλές στιγμές, ώστε να πάρει τη νίκη στο εκτός έδρας κόντρα στη Μπόρατς, όμως, έμεινε στο 1-1.

03.10.2024 | 23:55

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάρει ένα σημαντικό «διπλό» στην περιπέτειά του στο φετινό Conference League. Ωστόσο, οι «πράσινοι», παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και είχαν δεν κατάφεραν να σημειώσουν παραπάνω από ένα γκολ. Και αυτό δεν έφτανε. Έτσι, έμειναν στο 1-1 στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Μπόρατς.

Μοιραίος για το «τριφύλλι» ο Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος σε -τουλάχιστον- δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να είχε αντιδράσει καλύτερα και να είχε πλασάρει αναλόγως, φτάνοντας στο γκολ και όχι στο… άουτ!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ή να περιμένει καλύτερο ξεκίνημα στο παιχνίδι με την Μπόρατς. Μιας και μόλις στο 11′ ο Μπακασέτας ήταν αυτός που έβαλε το «τριφύλλι» μπροστά στο σκορ. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν λίγο αργότερα να σημειώσουν και δεύτερο γκολ και να κάνουν ένα μεγάλο βήμα προς το «διπλό». Ωστόσο, ο Σπόραρ σε τετ-α-τετ νικήθηκε από τον αντίπαλο κίπερ.

Το παιχνίδι δεν ήτα καλό. Και οι δύο ομάδες -ειδικά στον χώρο της μεσαίας γραμμής- έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο ρυθμός του αγώνα και να μην είναι τόσο καλός, όσο θα μπορούσε να είναι. Κάτι που μάλλον ευνόησε την Μπόρατς, όπου έφερε το ματς στα ίσα μετά από φάουλ από τα δεξιά και κεφαλιά του Ντεσπότοβιτς στο 50′, ο οποίος ήταν μόνος του στην περιοχή του Παναθηναϊκού και δεν είχε κανένα πρόβλημα να φέρει το ματς στα ίσα.

Στο 62΄η ελληνική ομάδα θα μπορούσε και πάλι να έχει τη θέση οδηγού στο παιχνίδι. Όμως, αυτό δεν συνέβη μιας και ο Σπόραρ, μετά από πολύ καλή πάσα του Μπακασέτα, αστόχησε από πλεονεκτική θέση και αντί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, την έστειλε έξω! Στο 72′ ο Παναθηναϊκός είχε μία ακόμα πολύ καλή στιγμή, μιας και το σουτ του Τετέ έξω από την περιοχή βρήκε στο δοκάρι!

Έτσι, το 1-1 έμεινε ως το τέλος με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά, σίγουρα να μην μένει ικανοποιημένος με αυτό, αφού θα μπορούσε βάσει της εικόνας του να έχει κάτι καλύτερο σαν συγκομιδή!













Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version