Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανεβάζουν ρυθμούς Λαμέλα και Μαρσιάλ – «Λιώνουν» στο γυμναστήριο (pics)
ΑΕΚ

Ανεβάζουν ρυθμούς Λαμέλα και Μαρσιάλ – «Λιώνουν» στο γυμναστήριο (pics)

Ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει καρτερικά τους Μαρσιάλ και Λαμέλα. Οι δύο αστέρες της ΑΕΚ ανεβάζουν στροφές και μετρούν αντίστροφα για να βρεθούν στη δράση!

03.10.2024 | 13:48

Ευχάριστα νέα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ! Ο Ματίας Αλμέιδα βλέπει τα μεγάλα αστέρια της ομάδας να μπαίνουν σε ρυθμούς προπονήσεων και να… ζεσταίνονται προκειμένου να ριχτούν στη μάχη. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως Άντονι Μαρσιάλ και Έρικ Λαμέλα ανεβάζουν ρυθμό και εντάσσονται σιγά σιγά στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο πρώτος, όπως είχε αναφέρει και ο Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είχε το προηγούμενο διάστημα κάποιες στομαχικές διαταραχές, ενώ ο δεύτερος προφυλασσόταν τις τελευταίες εβδομάδες εξ αιτίας ενός χτυπήματος που είχε δεχθεί στο γόνατο.

Διάβασε επίσης: Με δύο βασικές απουσίες ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Στεάουα

 


Μετρούν αντίστροφα Μαρσιάλ – Λαμέλα

Αμφότεροι βρέθηκαν από το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα και πραγματοποίησαν κανονικά την προπόνησή τους. Οι δύο αστέρες στη συνέχεια επισκέφθηκαν το γυμναστήριο της ομάδας κάνοντας εκεί με τη βοήθεια των γυμναστών μια σειρά από ασκήσει ενδυνάμωσης. Μαρσιάλ και Λαμέλα θα προσπαθήσουν να βρεθούν σε ετοιμότητα και γιατί όχι να συμπεριληφθούν στην αποστολή του «Δικεφάλου» για το σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. Ο τεχνικός της ΑΕΚ περιμένει καρτερικά και τους δύο παίκτες. Ξέρει πως τόσο ο Μαρσιάλ όσο ο Λαμέλα όντας υγιείς μπορούν να εκτοξεύσουν την επίθεση της ομάδας του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

ΑΕΚ
Exit mobile version