Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρχισαν τα… όργανα στη Ρεάλ Μαδρίτης με γκρίνια για Αντσελότι
Ρεάλ Μαδρίτης

Άρχισαν τα… όργανα στη Ρεάλ Μαδρίτης με γκρίνια για Αντσελότι

Μέλη της διοίκησης Πέρεθ δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους στο πρόσωπο του Κάρλο Αντσελότι.

03.10.2024 | 11:21

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε αυτό που της άξιζε στην έδρα της Λιλ! Η γαλλική ομάδα επιβλήθηκε με 1-0 της πρωταθλήτριας Ευρώπης χάρις το εύστοχο πέναλτι του Ντέιβιντ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League. Οι Μαδριλένοι αν και παρατάχθηκαν με όλα τα μεγάλα αστέρια τους στο χορτάρι εντούτοις δεν κατάφεραν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και πραγματοποίησαν τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Κάρλο Αντσελότι είδε τους ποδοσφαιριστές του να μην μπορούν να κυριαρχήσουν στον αγώνα. Να δυσκολεύονται να αμυνθούν και ταυτόχρονα να δημιουργήσουν συνθήκες για γκολ. Μόνο στο τελευταίο μέρος του αγώνα οι Μαδριλένοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι των αντιπάλων τους όμως τότε ήταν αργά. Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στην ισπανική πρωτεύουσα άπραγη παίρνοντας πολύ κακό βαθμό σε όλα τα επίπεδα.

Διάβασε επίσης: Τρεις…Λιλ-ουά και δυο χορεύουν στη Ρεάλ Μαδρίτης! (vid)

Άρχισε η γκρίνια στο πρόσωπο του Κάρλο Αντσελότι

Τις τελευταίες ώρες άπαντες στο στρατόπεδο της Ρεάλ δέχονται σκληρή κρητική για την κακή εμφάνιση στην έδρα της Λιλ. Από αυτή δε ξεφεύγει ούτε ο Κάρλο Αντσελότι με το ισπανικό Relevo να αναφέρει πως ο Ιταλός προπονητής σύμφωνα με πολλά μέλη της διοίκησης της ισπανικής ομάδας φέρει μεγάλη ευθύνη για αυτή την εικόνα.

 


Ο Ιταλός έχει στα χέρια του ένα ρόστερ γεμάτο σπουδαίους ποδοσφαιριστές που καλείται να τους κάνει ομάδα. Για αρκετούς ο «Καρλίτο» δυσκολεύεται ιδιαίτερα να το πετύχει αυτό. Μπορεί να αναγνωρίζει τα λάθη του όμως αυτό δεν αρκεί. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές και η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης ζητά από την ομάδα και κυρίως τον προπονητή αποτελέσματα. Νίκες με καλό ποδόσφαιρο!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version