Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Άρσεναλ «χτυπά» ως ελεύθερο τον φορ που κάνει θραύση στη φετινή σεζόν
Άρσεναλ

H Άρσεναλ «χτυπά» ως ελεύθερο τον φορ που κάνει θραύση στη φετινή σεζόν

Το Football Insider τοποθετεί στη μεταγραφική λίστα της Άρσεναλ έναν εξαιρετικό και το καλύτερο - προσεχώς - ελεύθερο ποδοσφαιριστή!

03.10.2024 | 12:42

Έχουν γραφτεί μια σειρά από φανταχτερά ονόματα! Όλοι οι επιθετικοί που βρίσκονται στα… ντουζένια τους έχουν περάσει τον τελευταίο 1,5 χρόνο στο ρεπορτάζ της Άρσεναλ. Από τον Βίκτορ Όσιμεν στον Βίκτορ Γιόκερες και πάει λέγοντας! Οι «Κανονιέρηδες» έχουν ανάγκη από έναν επιθετικό που έχει μόνιμη σύνδεση με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Αρτέτα θα ήθελε το «εύκολο» γκολ καθώς ξέρει πως πλέον η ομάδα του έχει δημιουργήσει διαφορετικές συνθήκες και στα περισσότερα παιχνίδια ο αντίπαλος της κάθεται πίσω από τη μπάλα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σήμερα το βρετανικό Football Insider βάζει στο παιχνίδι ένα ακόμη… κανόνι! Έναν επιθετικό που αυτή τη χρονική στιγμή βρίσκεται στα καλύτερά του και θα μπορούσε να αποτελέσει τους επόμενους μήνες ο βασικός στόχος της Άρσεναλ. Ο λόγος για τον επιθετικό της Λιλ και του Καναδά, Τζόναθαν Ντέιβιντ. Ο 24χρονος πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν μετρώντας οκτώ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τους «λιλουά».

Διάβασε επίσης: Τέσσερα μεγαθήρια λένε «ναι» στα 150 εκατ. ευρώ για τον Βιρτζ

Ελεύθερος το καλοκαίρι ο Ντέιβιντ – Στο κόλπο και οι Ιταλοί

Τελευταίο του – χρονικά – «παράσημο» το «χρυσό» γκολ χθες βράδυ στο Λιλ – Ρεάλ Μαδρίτης με το οποίο έστειλε στο… καναβάτσο τους Μαδριλένους. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Άρσεναλ μπαίνει δυναμικά στην υπόθεση και πως ο Αρτέτα δίνει το πράσινο φως για την απόκτηση του παίκτη. Το σημαντικότερο στην όλη ιστορία είναι πως το προσεχές καλοκαίρι ο Τζόναθαν Ντέιβιντ μένει ελεύθερος από τη Λιλ καθώς το συμβόλαιό του με τους Γάλλους ολοκληρώνεται. Δεν υπάρχει καλύτερη λύση για τους Λονδρέζους…

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version