Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα σάρωσε όλα ο Τζόλης: MVP και παρθενική γκολάρα στα αστέρια (vids)
Champions League

Τα σάρωσε όλα ο Τζόλης: MVP και παρθενική γκολάρα στα αστέρια (vids)

Ο Χρήστος Τζόλης χάρισε με την παρθενική γκολάρα του την νίκη στην Κλαμπ Μπριζ και δικαίως παρέλαβε το βραβείο του MVP.

03.10.2024 | 09:39

O Χρήστος Τζόλης εκπλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης ένα από τα μεγάλα του όνειρα! Να πετύχει γκολ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Στο Champions League. Ο Έλληνας επιθετικός ήταν ο παίκτης που έκρινε το παιχνίδι της Κλαμπ Μπριζ με την Στουρμ Γκρατς. Χάρις το δικό του πανέμορφο τέρμα οι Βέλγοι πέρασαν από την έδρα της αυστριακής ομάδας και σημείωσαν την πρώτη τους νίκη στη League Phase του φετινού Champions League.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 22χρονος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην Αυστρία. Στο 23ο λεπτό της συνάντησης ο Έλληνας επιθετικός πήρε τη μπάλα στα όρια της μεγάλης περιοχής και από δύσκολη θέση επιχείρησε ένα μαγικό πλασέ, το οποίο κατέληξε στο πλαϊνό δυχτάκι της εστίας της Στουρμ. Μια μαγική γκολάρα που τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του πανηγύρισαν έξαλλα. Αυτό ήταν ταυτόχρονα το πρώτο του γκολ στο Champions League.

Διάβασε επίσης:  Η Μπενφίκα ξεφτίλισε την Ατλέτικο Μαδρίτης με «τεσσάρα»! (vids)

Δικαίως στο φινάλε της αναμέτρησης ο ταλαντούχος εξτρέμ παρέλαβε το βραβείο του MVP του αγώνα. Ο Χρήστος δεν θα ξεχάσει ποτέ τη χθεσινή βραδιά!

 





Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version