Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τέσσερα μεγαθήρια λένε «ναι» στα 150 εκατ. ευρώ για τον Βιρτζ
Μπάγερ Λεβερκούζεν

Τέσσερα μεγαθήρια λένε «ναι» στα 150 εκατ. ευρώ για τον Βιρτζ

Όποια ομάδα δώσει τα περισσότερα θα κάνει δικό της τον Φλόριαν Βιρτζ!

03.10.2024 | 10:28

Τα σενάρια εδώ και μήνες θέλουν τους Τσάμπι Αλόνσο και Φλόριαν Βιρτζ να εγκαταλείπουν το Λεβερκούζεν στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου για το παραπάνω βήμα στην καριέρα τους. Το περασμένο – πλέον – καλοκαίρι και οι δύο έτρεξαν να βάλουν φρένο στις ορέξεις των μνηστήρων τονίζοντας δημοσίως την πρόθεσή τους να τιμήσουν τη συνεργασία τους με τις «Ασπιρίνες».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το επόμενο καλοκαίρι όμως το πράγμα αλλάζει και αμφότεροι θέλουν να δοκιμάσουν αλλού την τύχη τους. Όσον αφορά τον Φλόριαν Βιρτζ ουδείς γνωρίζει που θα μπορούσε να καταλήξει ο Γερμανός επιθετικός. Το μόνο που είναι γνωστό είναι η πρόθεση της Μπάγερ Λεβερκούζεν να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή της ζητώντας ποσά που αγγίζουν τα 150 εκατομμύρια ευρώ!

Διάβασε επίσης: SPORT: «Σκάει» επιστροφή Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα

Στο στόχαστρο όλης της ελίτ ο Φλόριαν Βιρτζ

Η γερμανική BILD αποκαλύπτει με ρεπορτάζ της τους τέσσερις συλλόγους που έχει δείξει διάθεση να κυνηγήσουν την υπόθεση Βιρτζ και να δαπανήσουν μυθικά ποσά για χάρη του. Πρόκειται για τις Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης. Η κάθε μία έχει τις δικές τις πιθανότητες να αποκτήσει το επόμενο καλοκαίρι τα δικαιώματα του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή. 

Η διοίκηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν παρουσιάζεται πρόθυμη να συζητήσει με όλες τις παραπάνω ομάδες το ενδεχόμενο πώλησης του ποδοσφαιριστή της. Οι «Ασπιρίνες» δεν έχουν καμία διάθεση να βάλουν φρένο στα όνειρα και στην καριέρα του Βιρτζ. Ωστόσο επιθυμούν να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version