Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θρυλική εμφάνιση από Ολυμπιακό και… τέζα η Μπράγκα! (vids)
Europa League

Θρυλική εμφάνιση από Ολυμπιακό και… τέζα η Μπράγκα! (vids)

Ο Ολυμπιακός δεν είχε προβλήματα κόντρα στην Μπράγκα και έτσι επικράτησε εύκολα εντός έδρας με σκορ 3-0 για το Europa League.

03.10.2024 | 21:49

Ο Ολυμπιακός έψαχνε μία καλή εμφάνιση στην Ευρώπη, μετά την ήττα από τη Λιόν. Και την έκανε στο εντός έδρας ματς με την Μπράγκα! Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι από την αρχή ως το τέλος και έτσι δεν αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα για να πάρουν την εντός έδρας νίκη με σκορ 3-0 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ελληνικής ομάδας γι’ ακόμη μία φορά ήταν ο Ελ Καμπί. Ο έμπειρος φορ σημείωσε δύο τέρματα και έτσι συνέβαλλε τα μέγιστα, ώστε να έρθει η νίκη της ομάδας του.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο Ολυμπιακός ήθελε πώς και πώς τη νίκη κόντρα στην Μπράγκα. Και αυτό φαινόταν όχι μόνο με τον τρόπο που είχε παρατάξει την ομάδα του ο Μεντιλίμπαρ. Αλλά κυρίως από τον τρόπο και την ένταση που πίεζαν οι ποδοσφαιριστές του. Στα πρώτα 20 λεπτά η Μπράγκα δεν έκανε πολλά λάθη και προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό και να τον έχει όσο πιο χαμηλά γινόταν.

Αυτό δεν άρεσε στους γηπεδούχους και γενικότερα δεν ήτα αυτό που ήθελαν και έψαχναν. Η Μπράγκα θα μπορούσε να είχε σκοράρει πρώτη. Αλλά ο Τζολάκης από κοντά νίκησε τον Όρτα. Στο 45′, όμως, οι φίλοι του Ολυμπιακού σηκώθηκαν από τις θέσεις τους όταν ο Ελ Καμπί εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Ζέλσον και με ωραίο σουτ νίκησε τον κίπερ της Μπράγκα, ο οποίος είδε την μπάλα να βρίσκει σε πλάτη συμπαίκτη του και να τον ξεγελάει.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός κράτησε το τέμπο ακόμα πιο ψηλά. Οι γηπεδούχοι πίεζαν όσο περισσότερο μπορούσαν και αυτό βοήθησε στο να σημειώσουν και δεύτερο γκολ με τον Έζε στο 53′. Στο 59′ ήρθε και το 3-0 από τον Ελ Καμπί, με κοντινό πλασέ και αυτή ήταν η χαριστική βολή στην Μπράγκα που όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε να απειλήσει τον Τζολάκη.

Το 3-0 έμεινε ως το τέλος με τον Ολυμπιακό να παίρνει μία σημαντική και πολύτιμη νίκη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League.
















Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version