Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έπιασε δουλειά ο Σέζνι: Εντυπωσίασε στην Μπαρτσελόνα από την πρώτη κιόλας προπόνηση! (vid)
Μπαρτσελόνα

Έπιασε δουλειά ο Σέζνι: Εντυπωσίασε στην Μπαρτσελόνα από την πρώτη κιόλας προπόνηση! (vid)

Ο Βόιτσεχ Σέζνι πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την Μπαρτσελόνα και με τους νέους του συμπαίκτες στην ισπανική ομάδα.

04.10.2024 | 19:30

Η Μπαρτσελόνα έπαθε μεγάλη ζημιά με τον σοβαρό τραυματισμό του Αντρέ Τερ Στέγκεν. Ο Γερμανός θα μείνει στα «πιτς» για περίπου οκτώ μήνες. Κάτι που σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Οι Καταλανοί κινήθηκαν άμεσα και μεθοδικά. Γι’ αυτό τον λόγο απέκτησαν, χωρίς να χάσουν χρόνο, τον Βόιτσεχ Σέζνι.

Ο Πολωνός κίπερ είχε μείνει ελεύθερος από τη Γιουβέντους, μιας και δεν βρισκόταν στα πλάνα του Τιάγκο Μότα. Κάπως έτσι πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα γάντια του. Μία απόφαση που έμελλε να αλλάξει λίγο καιρό αργότερα, μιας και οι Καταλανοί του έκαναν επίσημη πρόταση για έναν χρόνο.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι από αυτή την κίνηση μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει. Κάτι που φαίνεται ήδη! Ο Σέζνι στην πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα όχι μόνο τα πήγε καλά, αλλά, σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo» άφησε εντυπωσιασμένους τους Καταλανούς με όλα όσα έκανε και αυτή είναι μόνο η αρχή!

Μένει να δούμε πως θα εξελιχτεί από εδώ και πέρα αυτή η σχέση μεταξύ του έμπειρου κίπερ και της ισπανικής ομάδας.

Ιδού οι καλύτερες στιγμές του Βόιτσεχ Σέζνι στην πρώτη του προπόνηση με την Μπαρτσελόνα:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version