Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Γιουνάιτεντ έχει τον δικό της… μάγο: Ο Χάρι Μαγκουάιρ έσωσε το κεφάλι του Τεν Χαγκ! (vids)
Europa League

Η Γιουνάιτεντ έχει τον δικό της… μάγο: Ο Χάρι Μαγκουάιρ έσωσε το κεφάλι του Τεν Χαγκ! (vids)

Ο Χάρι Μαγκουάιρ με την κεφαλιά του έσωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας στο φινάλε το 3-3 στο εκτός έδρας ματς με την Πόρτο.

04.10.2024 | 00:37

Άλλοι βλέπουν σαν μάγο τον Χάρι Πότερ. Ο Έρικ Τεν Χαγκ σίγουρα δεν είναι ένας από αυτούς, αφού, στα δικά του μάτια -αλλά και πολλών φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ– υπάρχει ένας μεγαλύτερος… μάγος: ο Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο Άγγλος στόπερ χάρη στη δική του κεφαλιά έσωσε το… κεφάλι του προπονητή του και έκανε το 3-3 στο φινάλε απέναντι στην Πόρτο στο «Ντραγκάο». Για γέλια και για κλάματα η αμυντική εικόνα της αγγλικής ομάδας που μέχρι το 20′ ήταν μπροστά με 2-0 και μέσα σε επτά λεπτά δέχτηκε δύο γκολ!

Για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Μπρούνο Φερνάντες αποβλήθηκε και παραλίγο να σταθεί εκ νέου μοιραίος!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο Τεν Χαγκ σίγουρα δεν θα περίμενε τόσο καλό ξεκίνημα από την ομάδα του. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως ήταν το πιο πρόσφατο παιχνίδι στην Αγγλία απέναντι στην Τότεναμ. Παρόλα αυτά οι «κόκκινοι διάβολοι» με το τέρμα του Ράσφορντ στο 7′ και του Χόιλουντ στο 20′ πήραν ένα σαφές προβάδισμα και έδειξαν ότι έμαθαν από τα λάθη τους. Ότι θα είχαν ένα εύκολο βράδυ.

Όλα αυτά στη θεωρία. Στην πράξη οι Πορτογάλοι όχι μόνο τους έβαλαν δύσκολα, αλλά τους ζόρισαν όσες λίγες ομάδες έχουν κάνει φέτος. Οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι και φέτος μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα στην Ευρώπη. Αρχικά μείωσαν σε 2-1 με τον Πέπε στο 27′ και με τον Ομοροντιόν στο 34′ έφεραν το ματς σε απόλυτη ισορροπία.

Μάλιστα, ο ίδιος ο παίκτης στο 50′ έκανε το 3-2 για την Πόρτο και ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή για τους Πορτογάλους. Όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα έπαιρναν μία σπουδαία και ιστορική νίκη. Με τον πιο ωραίο και γλυκό τρόπο. Ειδικά από την ώρα και τη στιγμή που έμειναν οι Άγγλοι με παίκτη λιγότερο, αφού ο Φερνάντες στο 81′ αποβλήθηκε.

Όμως, δεν είχαν υπολογίσει τον Μαγκουάιρ. Ο Άγγλος στόπερ πέρασε στο παιχνίδι στο 78′ στη θέση του Μαρτίνες με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να κάνει το 3-3 στο 91′ μετά από κόρνερ του Έρικσεν και δική του κεφαλιά.



















Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version