Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κρόος: «Η Ρεάλ μπόρεσε χωρίς Κριστιάνο και Ράμος, θα τα καταφέρει και χωρίς εμένα»
Ρεάλ Μαδρίτης

Κρόος: «Η Ρεάλ μπόρεσε χωρίς Κριστιάνο και Ράμος, θα τα καταφέρει και χωρίς εμένα»

Ο Τόνι Κρόος απάντησε σε δημοσιογράφους για το αν η απουσία του παίζει ρόλο στη φετινή εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης.

04.10.2024 | 15:29

Η απουσία του Τόνι Κρόος από την ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Ο Γερμανός μέσος αποφάσισε το καλοκαίρι που μας πέρασε να ολοκληρώσει την μακρόχρονη παρουσία του στη «Βασίλισσα» της Ευρώπης. Λίγο αργότερα μάλιστα πριν παίξει το τελευταίο του τουρνουά με την Εθνική Γερμανίας έκανε γνωστή την απόσυρσή του από την ενεργό δράση στην ηλικία των 34ων ετών.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Κάρλο Αντσελότι επιστρέφοντας στο σήμερα, προσπαθεί να βρει τη μαγιά στη μεσαία γραμμή της Ρεάλ. Η απόδοση της «Βασίλισσας» στα πρώτα ματς της σεζόν έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα και πολλοί είναι αυτοί που συνδέουν την αγωνιστική κατάσταση των Μαδριλένων με την απώλεια του Κρόος.

Διάβασε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης: Ο άνθρωπος – κλειδί που… ψήνει τον Αλεξάντερ-Άρνολντ

«Η Ρεάλ Μαδρίτης μπόρεσε χωρίς δύο θρύλους και σήκωσε δύο Champions League»

Ο Γερμανός πήρε θέση σε αυτό καθώς ρωτήθηκε σχετικά με το πως βλέπει τη Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς εκείνον στην ενδεκάδα. Η απάντησή του ήταν εξαιρετική:

«Ο κόσμος θεωρεί ότι με εμένα η Ρεάλ κέρδιζε σε όλα τα παιχνίδια της με 4-0, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ούτε εμείς παίζαμε πάντα στο καλύτερό μας επίπεδο. Είχαμε συχνά προβλήματα κι ας ήμουν εγώ στον αγωνιστικό χώρο, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό», είπε ο 34χρονος άλλοτε παίκτης των Μαδριλένων και πρόσθεσε: «Η Ρεάλ προσαρμόστηκε όταν έφυγαν οι Κριστιάνο, Ράμος που ήταν απόλυτοι θρύλοι για την ομάδα. Ήξερε πώς να προσαρμόζεται με την πάροδο του χρόνου και να συνεχίζει να κερδίζει τίτλους. Κερδίσαμε δύο Πρωταθλήματα χωρίς αυτούς τους δύο. Μπορεί να χρειάζονται λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν λόγω της απουσίας μου, αλλά οι παίκτες είναι πολύ καλοί».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version