Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ: Ακραία απόφαση  – Ο Σλοτ «έκοψε» το… πουλέν του Κλοπ!
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Ακραία απόφαση – Ο Σλοτ «έκοψε» το… πουλέν του Κλοπ!

Ο προπονητής της Λίβερπουλ... δεν είναι χαρούμενος με την απόδοση του Ιάπωνα μέσου!

04.10.2024 | 22:16

Η Λίβερπουλ έχει κάνει μια ιδιαίτερα θετική εκκίνηση στην φετινή σεζόν, στην πρώτη… μετά την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από την τεχνική ηγεσία της ομάδςα.

Φυσικά, ο Άρνε Σλοτ έχει δύσκολο έργο, όμως μέχρι στιγμής έχει ανταπεξέλθει εξαιρετικά και δείχνει πως έχει όλα τα φόντα για να ηγηθεί στην νέα εποχή της Λίβερπουλ.

Η διοίκηση της ομάδας τον στηρίζει και ακούει όλα τα… θέλω του. Μάλιστα, σύμφωνα με ΜΜΕ της Αγγλίας, ο προπονητής των reds έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός μέσου κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Από την άλλη έδωσε για να το πράξει αυτό, αναγκάστηκε να «κόψει» έναν ποδοσφαιριστή από το υπάρχον ρόστερ και ανακοίνωσε πως δεν υπολογίζει στον Γουατάρου Έντο, τον 31χρονο Ιάπωνα, που ήρθε στο Άνφιλντ το καλοκαίρι του 2023!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Έτσι η διοίκηση της Λίβερπουλ σκοπεύει να βάλει πωλητήριο στον Έντο κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, προκειμένου να εξοικονομήσει ένα γενναίο ποσό που θα το επενδύσει στην συνέχεια στην απόκτηση ενός μέσου από το κορυφαίο επίπεδο.

Ο Άρνε Σλοτ θέλει έναν μέσο που θα είναι μικρότερος σε ηλικία από τον 31χρονο Έντο, ο οποίος έχει μόλις μία εμφάνιση στην φετινή Premier League και μετράει μέρες στο Άνφιλντ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version