Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι για… τίτλο – Έκανε πλάκα και στην ομάδα του Φάμπρεγκας (vid)
Νάπολι

Νάπολι για… τίτλο – Έκανε πλάκα και στην ομάδα του Φάμπρεγκας (vid)

Η Νάπολι... δεν «κόβεται»! Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν λέει να αφήσει την κορυφή

04.10.2024 | 21:26

Η Νάπολι συνεχίζει σε υψηλές πτήσεις και επικράτησε με 3-1 της Κόμο εντός έδρας, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρομέλου Λουκάκου. Παραμένει στην κορυφή η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, που δείχνει αποφασισμένη για… τον τίτλο!

Το ματς ξεκίνησε με το καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα της Νάπολι, καθώς πήρε το προβάδισμα από τα … αποδυτήρια, με τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ να σκοράρει στα πρώτα δευτερόλεπτα του ματς, γράφοντας το 1-0.

Η Κόμο στην συνέχεια απέδειξε  πως δεν πρόκειται να είναι σάκος του “μποξ” δείχνοντας τις… αγωνιστικές αρετές της. Συγκεκριμένα, στο 43′ ο Στρεφέζα έπιασε στον ύπνο την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων και με ωραία προσπάθεια έγραψε το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου 45λεπτου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Στο 51′ το VAR κάλεσε τον διαιτητή για πέναλτι υπέρ των Ναπολιτάνων και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα!

Ο Ρομέλου Λουκάκου ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε δίνοντας ξανά το προβάδισμα στους “παρτενοπέι”! Παρόλα αυτά η Νάπολι δεν μπορούσε να κλειδώσει την υπόθεση νίκη και με ένα τρίτο γκολ και αυτό έδινε ελπίδες στους φιλοξενούμενους…που πίεζαν για να βρουν εκ νέου την ισοφάριση.

Εν τέλει οι γηπεδούχοι βρήκαν και τρίτο γκολ στο 86′ με τον Νέρες να υπογράφει το τελικό 3-1, κλειδώνοντας την νίκη για την ομάδα του Κόντε.

Η Νάπολι εν τέλει πήρε μια ακόμα μεγάλη νίκη στην Serie A, φτάνοντας στους 16 βαθμούς και στο +4 από την Γιουβέντους, που έχει ματς λιγότερο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version