Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Λαπόρτα θέλει να βάλει από κάτω τη Ρεάλ – Οι δύο σούπερ σταρ που «χτυπά» η Μπαρτσελόνα
Μπαρτσελόνα

O Λαπόρτα θέλει να βάλει από κάτω τη Ρεάλ – Οι δύο σούπερ σταρ που «χτυπά» η Μπαρτσελόνα

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, όπως πάντα, ψάχνει τον τρόπο που θα καταφέρει να μπει στο... μάτι της Ρεάλ Μαδρίτης!

04.10.2024 | 12:14

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Χάνσι Φλικ παρουσιάζει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο δείχνει ικανό να κοιτάξει στα μάτια την πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης και να παλέψει μαζί της μέχρι το τέλος για τη κορυφή της φετινής La Liga. Οι Καταλανοί βρίσκονται στο ρετιρέ του ισπανικού πρωταθλήματος μετά από οκτώ στροφές παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο στα περισσότερα παιχνίδια τους.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όλα αυτά ανεβάζουν τη πεσμένη ψυχολογία των οπαδών τους και ταυτόχρονα και το ηθικό του προέδρου του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα. Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα έχει πάντα στο μυαλό του ένα πράγμα. Πως θα καταφέρει να επαναφέρει την Μπαρτσελόνα στη κορυφή και να βάλει από κάτω την «αιώνια» αντίπαλο, Ρεάλ Μαδρίτης.

Διάβασε επίσης: To «θρυλικό» ρεκόρ που κυνηγά ο Λιονέλ Μέσι

Σημερινό δημοσίευμα της καταλανικής SPORT αποκαλύπτει το όνειρο του Ζοάν Λαπόρτα να φέρει στην ομάδα το καλοκαίρι έναν σούπερ σταρ βεληνεκούς Κιλιάν Μπαπέ. Ήδη από νωρίς το πρωί γράφεται έντονα ένα βαρύ όνομα. Αυτό του Έρλινγκ Χάαλαντ. Παράλληλα από χθες διαρρέεται πως η Μπαρτσελόνα σχεδιάζει να έρθει σε επαφή με τον Νέιμαρ με σκοπό να τον αποκτήσει το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος από την Αλ Χιλάλ.

Χάαλαντ και Νέιμαρ στο μυαλό του Ζοάν Λαπόρτα

Αυτές οι δύο περιπτώσεις κυριαρχούν στο μυαλό του προέδρου της Μπαρτσελόνα. Ο Χάαλαντ θεωρείται πολύ δύσκολο στο να έρθει στη Βαρκελώνη καθώς η Μάντσεστερ Σίτι τον δεσμεύει με πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο «Νέι» όμως δεν θα ήταν απίθανο να τον δούμε στο Μονζουίκ. Να επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα, εκεί όπου ξεκίνησε το ευρωπαϊκό του ταξίδι πριν από έντεκα χρόνια.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version