Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Μοχάμεντ Σαλάχ απλά… τερμάτισε τους κοιλιακούς του (pic)
Λίβερπουλ

O Μοχάμεντ Σαλάχ απλά… τερμάτισε τους κοιλιακούς του (pic)

Αν δεν «φλεξάρει» ο Μοχάμεντ Σαλάχ κοιλιακούς τότε ποιος; Εμείς;

04.10.2024 | 11:14

Διαχρονικά ο Μοχάμεντ Σαλάχ φρόντιζε πολύ το σώμα του! Δεν έμενε μονάχα στη προπόνηση με την ομάδα αλλά έδινε πάντοτε έδινε… πόνο και ατομικά. Το ίδιο εξακολουθεί να κάνει και τώρα. Κάθε μέρα για τον Αιγύπτιο είναι μια νέα μέρα γεμάτη γυμναστική! Στα 32 του ο αστέρας της Λίβερπουλ βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση γεμίζοντας και τη φετινή σεζόν με δικές του συμμετοχές στα παιχνίδια των «Κόκκινων».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Συχνά πυκνά ο Αιγύπτιος του αρέσει να δείχνει τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς του στο γυμναστήριο. Ανεβάζει φωτογραφίες στα προσωπικά του social media «φλεξάροντας» το αψεγάδιαστο κορμί του δείχνοντας τον δρόμο στα νέα παιδιά πως για να φθάσει στο κορυφαίο επίπεδο χρειάζεται συνεχής και σκληρή δουλειά.

Διάβασε επίσης: ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρεάλ ξεκίνησε επαφές με τον Άρνολντ – Εφιάλτης για την Λίβερπουλ!

Έτσι και τώρα λοιπόν! Ο Σαλάχ ανέβασε σε story στο προσωπικό του Instagram φωτογραφία με τους αψεγάδιαστους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του. Η εικόνα μιλά από μόνη της. Ατελείωτη δουλειά. Ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο!

Οι τέλειοι κοιλιακοί του Μοχάμεντ Σαλάχ

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version