Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Τεν Χαγκ… άδειασε τα ταμεία της Γιουνάιτεντ για να φέρει πέντε δικά του παιδιά (stats)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O Τεν Χαγκ… άδειασε τα ταμεία της Γιουνάιτεντ για να φέρει πέντε δικά του παιδιά (stats)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει όλα τα χατίρια στον Έρικ Τεν Χαγκ φέρνοντας στο Ολντ Τράφορντ πέντε πρώην ποδοσφαιριστές του!

04.10.2024 | 14:55

Ο Έρικ Τεν Χαγκ μπήκε αισίως στην 3η του σεζόν ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ακόμη είναι σαν να μην ξέρει… που πατά και που βρίσκεται. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αδυνατούν να βρουν αγωνιστική ταυτότητα. Να δημιουργήσουν ένα θετικό μομέντουμ και να βαδίσουν προς τον δρόμο της επιτυχίας. Αντίθετα, η βρετανική ομάδα παρουσιάζει μια κακή εικόνα στα περισσότερα παιχνίδια της, μια εικόνα ομάδας που ψάχνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν μπορεί να βρει συνοχή.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ολλανδός βρίσκεται καιρό με το ένα… πόδι εκτός Ολντ Τράφορντ όμως για την ώρα εξακολουθεί να κατέχει τη θέση του προπονητή. Να έχει τη στήριξη της διοίκησης, η οποία του έχει σταθεί σε πολύ δύσκολες καταστάσεις όταν η ομάδα κατέγραψε μεγάλες αποτυχίες με αυτόν στο τιμόνι. Εκτός από αυτό όμως οι διοικούντες είναι παρόντες και συνεπείς και στα μεταγραφικά κάνοντας πράξη όλα τα… χατίρια του έμπειρου τεχνικού.

Διάβασε επίσης: Τα δύο μεγάλα φαβορί για την καρέκλα του Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ

Οι πέντε παίκτες που ήρθαν στο Ολντ Τράφορντ με εντολή Τεν Χαγκ

Συνολικά ο λογαριασμός των χρημάτων που έχουν δαπανηθεί για μεταγραφές επί εποχής Τεν Χαγκ έχει ξεπεράσει τα 700 εκατομμύρια ευρώ. Από αυτά κάτι παραπάνω από το 1/3 έχει έντονο άρωμα Άγιαξ. Γιατί το λέμε αυτό! Λισάντρο Μαρτίνες, Ονάνα, Άντονι, Ματίας Ντε Λιχτ και Μαζράουι έπαιξαν και οι πέντε για τον Τεν Χαγκ στη «χρυσή» φουρνιά του Αίαντα. 

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους ζήτησε όλους από τη διοίκηση και αυτή πλήρωσε αδρά για να τους φέρει στο Ολντ Τράφορντ. Ακριβότερη μεταγραφή όλων η απόκτηση του Άντονι από τον Άγιαξ, μια κίνηση που κόστισε στους «Κόκκινους Διαβόλους» 95 εκατομμύρια ευρώ. Και οι πέντε μαζί, 272,4 εκατομμύρια ευρώ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version