Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Ο Βινίσιους είναι καλύτερος του Μέσι στην ντρίμπλα»
La Liga

«Ο Βινίσιους είναι καλύτερος του Μέσι στην ντρίμπλα»

Σύμφωνα με δύο Ισπανούς δημοσιογράφους ο Βινίσιους Τζούνιορ πρέπει να θεωρείται καλύτερος παίκτης από τον Λιονέλ Μέσι.

04.10.2024 | 18:06

O Λιονέλ Μέσι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών. Μάλιστα, για μερικούς είναι ο καλύτερος όλων. Όχι άδικα εδώ που τα λέμε, μιας και έχει σημειώσει και έχει πετύχει πράγματα στην καριέρα του που άλλοι μόνο θα μπορούσαν να σκεφτούν ή να ονειρευτούν.

Πλέον βρίσκεται στο MLS στη Δύση της καριέρας του. Πλέον άλλοι κάνουν… κουμάντο στη La Liga. Ένας από αυτούς είναι ο Βινίσιους Τζούνιορ. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga και το Champions League.

Ωστόσο, κανείς δεν θα μπορούσε να κάνει -τουλάχιστον για την ώρα- το παρακάτω σχόλιο που έκαναν δύο Ισπανοί δημοσιογράφοι. Ο λόγος για τον Χοσέ Λουίς Σάντσες και τον Εντού Αγκίρε, όπου είναι μέλη της ομάδας γνωστής ισπανικής τηλεοπτικής εκπομπής. Σύμφωνα με τα δικά τους λόγια ο νεαρός Βραζιλιάνος έχει ήδη… ξεπεράσει τον Μέσι.

Μία άποψη που σίγουρα είναι ακραία και υπερβολική. Γι’ αυτό και δεν άργησε να γίνει viral!

Αναλυτικά όλα όσα είπαν οι Ισπανοί δημοσιογράφοι για τον Λιονέλ Μέσι και τον Βινίσιους Τζούνιορ:

«Η αλήθεια είναι ότι ο Βινίσιους Τζούνιορ, όχι μόνο είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι και καλύτερος από τον Μέσι. Δεν είναι κάτι ακραίο αυτό που λέω. Είναι, όμως, η πραγματικότητα. Κατά τη γνώμη μου είναι παίκτες που έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ τους.

Ωστόσο, εκεί που διαφέρουν είναι στην ντρίμπλα. Ο Βινίσιους από τη μία πλευρά έχει παραπάνω ταχύτητα και ενέργεια. Συνήθως κινείται πάνω στη γραμμή. Συνήθως κάνει ενέργειες που είναι πολύ καλές και πολύ δύσκολες την ώρα που δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου χώρος. Παρόλα αυτά ο Μέσι στον ελεύθερο χώρο νομίζω ήταν πιο αποτελεσματικός και πιο δύσκολο να τον κόψει κάποιος.

Παρόλα αυτά ο Βινίσιους έχει παραπάνω… ηλεκτρισμό στις κινήσεις του. Και όταν έχει χώρο είναι πραγματικά άπιαστος», τα λόγια τους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version