Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Πάντα ήθελα να παίξω στην Άρσεναλ, αλλά, πλέον τη μισώ λόγω του Βενγκέρ»
Άρσεναλ

«Πάντα ήθελα να παίξω στην Άρσεναλ, αλλά, πλέον τη μισώ λόγω του Βενγκέρ»

Ο Ζερβίνιο ακόμα και τώρα δεν έχει ξεπεράσει το γεγονός ότι έφυγε σαν... αποτυχημένος από την Άρσεναλ, με όλα όσα δήλωσε!

04.10.2024 | 19:53

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν είναι μόνο ένας θρύλος για την Άρσεναλ -για πολλούς και διαφορετικούς λόγους-. Αλλά και ένας από εκείνους που συνέβαλλαν τα μέγιστα, ώστε η Premier League να γίνει το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Αλσατός τεχνικός είχε την ευκαιρία να διαθέτει κατά καιρούς στα χέρια του πολλούς και ταλαντούχους παίκτες. Ένας από αυτούς ήταν και ο Ζερβίνιο. Ο Ιβοριανός παίκτης είχε πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Λονδίνου όταν ακόμα έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Λιλ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ είχε εντυπωσιαστεί από την ταχύτητα που διέθετε και την τεχνική του κατάρτιση. Στην πορεία της κοινής τους συνεργασίας όμως αυτό δεν συνεχίστηκε. Γι’ αυτό τον λόγο και ο χρόνος συμμετοχής του έμελλε να είναι ολοένα και μικρότερος. Ο Αφρικανός παίκτης με δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» επισήμανε ότι πλέον… μισεί την Άρσεναλ.

Και αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με τον σύλλογο. Αλλά κυρίως με τον πρώην προπονητή του!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο πρώην άσος της Άρσεναλ για την παλιά του ομάδα και τον Αρσέν Βενγκέρ:

«Η αλήθεια είναι ότι πολλά παιδιά στην Αφρική θέλουν να παίξουν στην Άρσεναλ. Για εμένα αυτό ήταν το πιο μεγάλο όνειρο. Νιώθω χαρούμενος που τα κατάφερα και έγινα παίκτης της.

Ωστόσο, πλέον την μισώ. Την μισώ λόγω του Αρσέν Βενγκέρ. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν με πίστεψε ποτέ, παρά τις προσπάθειες που έκανα ή τη δουλειά που έριξα. Γι’ αυτό τον λόγο και έφυγε, μετά από μερικά χρόνια. Όμως, ακόμα και τώρα μετανιώνω για το γεγονός ότι έφυγα τόσο νωρίς. Έπρεπε να παραμείνω και να προσπαθήσω ακόμη περισσότερο», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version