ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αρχηγός με τα όλα του: «Σας κουράσαμε! Αλλά κανείς δεν είναι πιο απογοητευμένος από μένα» (pic)
Παναθηναϊκός: Δίνει 40.000 προσκλήσεις για Τσέλσι σε όσους πάρουν εισιτήριο για το ντέρμπι!
Λίβερπουλ: Ακραία απόφαση – Ο Σλοτ «έκοψε» το… πουλέν του Κλοπ!
Οι τρεις ομάδες που ζητάνε τον Χάαλαντ – Τρομάζει η Σίτι!
Κλάψτε ελεύθερα – Ανρί και Ροναλντίνιο αντάμωσαν σε αγώνα ΝΒΑ και «δάκρυσαν» από χαρά (vid)
Νάπολι για… τίτλο – Έκανε πλάκα και στην ομάδα του Φάμπρεγκας (vid)
Το μήνυμα του Πογκμπά προς τον κόσμο δείχνει… επιστροφή! (pic)
Υποκλίθηκε και ο Ρούντιγκερ: «Αυτοί είναι οι τρεις κορυφαίοι στόπερ στον κόσμο»
Υπόθεση Πογκμπά – «Για αυτό δικαιώθηκε ο Γάλλος! Η τεράστια αδικία»
Μαρέσκα: «Δεν μπορούμε να κοντράρουμε Σίτι και Άρσεναλ… Αυτός είναι ο λόγος!» (vid)
Το αφεντικό της Γιουνάιτεντ… τρελάθηκε: «Μου αρέσει ο Τεν Χαγκ! Είναι σπουδαίος προπονητής»
«Πάντα ήθελα να παίξω στην Άρσεναλ, αλλά, πλέον τη μισώ λόγω του Βενγκέρ»
Γιουνάιτεντ έχεις «μικρύνει» – Ο μεγάλος της στόχος για τον πάγκο της έριξε… άκυρο!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανατροπή με Πογκμπά – Επιστρέφει στην Γιουβέντους και αγωνίζεται! (pic)
Έπιασε δουλειά ο Σέζνι: Εντυπωσίασε στην Μπαρτσελόνα από την πρώτη κιόλας προπόνηση! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Europa League

Τα έκανε όλα σωστά και όλα… λάθος ο ΠΑΟΚ! (vids)

Ο ΠΑΟΚ είχε ένα σωρό φάσεις για γκολ στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Στεάουα, όμως, εν τέλει έχασε με σκορ 1-0 από τους Ρουμάνους.

Τα έκανε όλα σωστά και όλα… λάθος ο ΠΑΟΚ! (vids)

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να σκοράρει. Όχι μία. Αλλά πολλές φορές κόντρα στη Στεάουα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League. Όμως, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ τα έκαναν όλα σωστά μέχρι να φτάσουν μπροστά από την αντίπαλη εστία, μπροστά στον κίπερ των Ρουμάνων τα έκαναν όλα… λάθος.

Και αυτό ο «δικέφαλος του Βορρά» έμελλε να το πληρώσει πολύ ακριβά. Οι φιλοξενούμενοι με μία μόνο σημαντική φάση, όχι μόνο απείλησαν τον Κοτάρσκι, αλλά τον νίκησαν κιόλας, με αποτέλεσμα να πάρουν μία πολύ δύσκολη νίκη, παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 55′.

TO ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που είχε την κατοχή της μπάλας και γενικότερα προσπαθούσε να «τρέξει» τον αγώνα και να ανεβάσει το τέμπο όσο περισσότερο μπορούσε. Οι παίκτες του Λουτσέσκου με τους Τάισον και Κωνσταντέλια έβαλαν δύσκολα στην άμυνα της Στεάουα. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι.

Παράλληλα, όσες φορές ο ΠΑΟΚ είχε κάποια καλή στιγμή για γκολ η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. Κάποια καλά σουτ του Τάισον πέρασα για λίγο έξω, ενώ στο 26′ ο Ντεσπότοφ από πλάγια θέση είδε το σουτ του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας των Ρουμάνων. Λίγο πιο μετά ο Τιρνοβάνου νίκησε σε τετ-α-τετ τον Τάισον με το 0-0 να φαινόταν ότι θα ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Μέχρι την τελευταία φάση.

Τότε ήταν όπου οι Ρουμάνοι στην πρώτη καλή και ουσιαστική τους φάση όχι μόνο απείλησαν την εστία του Κοτάρσκι, αλλά, πήραν το προβάδισμα χάρη στην ωραία προσπάθεια του Ολάρου με τον Μπιρλίγκεα από κοντά να νικάει τον κίπερ του ΠΑΟΚ για το 1-0. Ένα τέρμα που μπορεί να επηρέασε την ψυχολογική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο αυτό δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου.

Στο 55′ η Στεάουα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω δυνατού μαρκαρίσματος του Ολάρου, όπου είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μία φάση που έμελλε να αλλάξει ακόμη περισσότερο τη ροή της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Λουτσέσκου βγήκαν ακόμα πιο μπροστά και πίεσαν ακόμα περισσότερο για ένα γκολ που θα τους έδινε άλλη δυναμική. Στο 64′ παραλίγο αυτό αν συμβεί, όμως, σε κεφαλιά του Οζντόεφ ο Τιρνοβάνου, πραγματοποίησε μία απίθανη επέμβαση, δείχνοντας την κλάση του.

Η επόμενη μεγάλη στιγμή του ΠΑΟΚ ήρθε στο 96′ όπου και είχε δοκάρι μετά από μία προσπάθεια του Μιχαηλίδη με την… πλάτη. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ΠΑΟΚ για το γκολ της ισοφάρισης που δεν ήρθε με την Στεάουα να παίρνει ένα δύσκολο σημαντικό «διπλό».



















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ