Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
To Λονδίνο καλεί τον ποδοσφαιριστή που έχει τρελάνει το Νησί!
Premier League

To Λονδίνο καλεί τον ποδοσφαιριστή που έχει τρελάνει το Νησί!

Ο Ντουράν της Άστον Βίλα είναι αυτή τη στιγμή το πιο «καυτό» όνομα στην αγορά!

04.10.2024 | 10:00

Ο Έντσο Μαρέσκα έχει ήδη πετύχει στην Τσέλσι! Κατάφερε μετά από πολύ καιρό να επαναφέρει τα χαμόγελα και την ελπίδα στους οπαδούς των «μπλε». Από μόνο του αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον Ιταλό τεχνικό. Οι Λονδρέζοι δείχνουν να βαδίζουν στον σωστό δρόμο. Να αρχίζουν δειλά δειλά να δείχνουν πως είναι ομάδα με σφραγίδα προπονητή και περισσότερο να φτιάχνουν ξανά τη νοοτροπία τους. Μια νοοτροπία νικητή, νοοτροπία μεγάλης ομάδας.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Για να προχωρήσει σωστά η Τσέλσι θα πρέπει η διοίκηση να συνεχίσει με πράξεις να στηρίζει το έργο του προπονητή της ομάδας. Η λέξη πράξεις μεταφράζεται με εμπιστοσύνη και μεταγραφές. Ο Έντσο Μαρέσκα έχει εντοπίσει το κενό που υπάρχει στην επιθετική γραμμή. Ο Ιταλός θέλει αν όχι φέτος – από Γενάρη δηλαδή – τότε το επόμενο καλοκαίρι να εντάξει στο δυναμικό του έναν επιθετικό που να έχει το γκολ… στο αίμα του. Έναν φορ που με την παρουσία του να γεμίζει την αντίπαλη περιοχή και αναπάσα στιγμή να δημιουργεί συνθήκες ασφυξίας στον αντίπαλο.

Διάβασε επίσης: SPORT: «Η Μπαρτσελόνα απαντά το καλοκαίρι του 2025 στο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ»

O Μαρέσκα ζητά από την Τσέλσι τον Ντουράν της Άστον Βίλα

Το βρετανικό TeamTalk αναφέρει σήμερα πως οι «μπλε» του Λονδίνου κινούνται ήδη προς αυτή τη κατεύθυνση. Της εύρεσης του κατάλληλου επιθετικού. Τα ραντάρ της Τσέλσι έχουν ήδη εντοπίσει τον στόχο και αυτός δεν είναι άλλος από τον ταλαντούχο επιθετικό της Άστον Βίλα, Τζον Ντουράν. Ο 20χρονος Κολομβιανός που έχει κλέψει την παράσταση στο ξεκίνημα της σεζόν με τις μαγικές του εμφανίσεις με τους «Χωριάτες».



Ο πιο «οικονομικός» σε λεπτά συμμετοχής επιθετικός. Έχει σκοράρει έξι φορές φέτος μπαίνοντας στα παιχνίδια σχεδόν πάντα για λίγα λεπτά στο φινάλε ως αλλαγή του βασικού φορ του Ουνάι Έμερι, Όλι Γουότκινς. Η Τσέλσι θέλει όσο τίποτα να κάνει δικό της τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή όμως για να το καταφέρει θα πρέπει πρώτα να πείσει τους «Χωριάτες». Η Άστον Βίλα γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις δυνατότητες του Ντουράν τον κοστολογεί περίπου στα 90 εκατομμύρια ευρώ. Η τιμή αυτή όμως δείχνει το πράγμα μόνο προς τα πάνω θα πηγαίνει…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version