Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Διπλό»… με χαρακτήρα πρωταθλητή – Η Λίβερπουλ μόνη στην κορυφή!
Λίβερπουλ

«Διπλό»… με χαρακτήρα πρωταθλητή – Η Λίβερπουλ μόνη στην κορυφή!

Η Λίβερπουλ δεν σταματιέται και πήρε νέα μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας!

05.10.2024 | 16:30

Τεράστιο «διπλό» για την Λίβερπουλ, η οποία και επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Κρίσταλ Πάλας! Σκόρερ για την ομάδα του Σλοτ, ο Ντιόγκο Ζότα. Τραυματίστηκε ο Άλισον και συναγερμός για τους reds, που έφτασαν στους 18 βαθμούς, όντας για μια ακόμα αγωνιστική μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία της Premier League!

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε ιδιαίτερα δυναμικά το δύσκολο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και κατάφερε να πάρει σχετικά άμεσα το προβάδισμα, καθώς στο 9′ ο Ντιόγκο Ζότα είπε “ευχαριστώ” στην πάσα πάρε-βάλε του Γκάκπο και με κοντινό σουτ έγραψε το 1-0!

Στην συνέχεια ο Πορτογάλος επιθετικός των reds έχασε μια μοναδική ευκαιρία για να κάνει το 2-0, όμως το τελείωμα του ήταν τραγικό.

Από την πλευρά της η Κρίσταλ Πάλας δεν μπορούσε να απειλήσει σε καμία περίπτωση τα καρέ των φιλοξενούμενων και η ομάδα του Σλοτ κράτησε με σχετική άνεση το υπέρ της αποτέλεσμα, πηγαίνοντας με το 1-0 στα αποδυτήρια, έχοντας το απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κρίσταλ Πάλας ήταν αναγκασμένη να ανεβάσει στροφές και εν μέρει κατάφερε να φανεί απειλητική προς την εστία του Άλισον, με τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ ωστόσο να είναι παρών στις φάσεις που χρειάστηκε!

Παρόλα αυτά ο Άλισον στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου υπέστη έναν τραυματισμό και αναγκάστηκε να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον Γιάρος να παίρνει την θέση του και να κάνει ντεμπούτο στην Premier League.

Η αμυντική γραμμή της ομάδας του Σλοτ όμως πήρε άριστα «δέκα» και δεν απειλήθηκε στα τελευταία λεπτά του ματς, με την Λίβερπουλ να παίρνει μια επαγγελματική νίκη-τίτλου!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version