Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ενδεκάδα «δυναμίτης» της Ρεάλ με στόχο τη… βύθιση του υποβρυχίου (pic)
Ρεάλ Μαδρίτης

Ενδεκάδα «δυναμίτης» της Ρεάλ με στόχο τη… βύθιση του υποβρυχίου (pic)

Η πιθανή ενδεκάδα του Κάρλο Αντσελότι για την αποψινή κόντρα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βιγιαρεάλ.

05.10.2024 | 11:33

Ευκαιρία να ανέβει στη κορυφή της La Liga η Ρεάλ Μαδρίτης. Έστω και προσωρινά. Οι Μαδριλένοι υποδέχονται απόψε το βράδυ (22:00) στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου την μαχητική Βιγιαρεάλ στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της La Liga. Ο Κάρλο Αντσελότι και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να αφήσουν πίσω την κακή εμφάνιση μεσοβδόμαδα στη Γαλλία και την ήττα από τη Λιλ για τη League Phase του Champions League και μπροστά τους ανοίγεται η ιδανική ευκαιρία.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η «Βασίλισσα» της Ευρώπης ξέρει πως απέναντί της έχει έναν καλό αντίπαλο όμως η ίδια μπορεί να ανταπεξέλθει των δυσκολιών. Στο γεμάτο Μπερναμπέου οι οπαδοί της θέλουν απόψε να δουν την ομάδα του Αντσελότι να συνδυάζει νίκη με καλό θέαμα. Ο Ιταλός προπονητής έχει έτοιμα τα πλάνα του για απόψε. Θα παρατάξει την Ρεάλ Μαδρίτης με όλα του τα διαθέσιμα όπλα επαναφέροντας τους Μπαπέ και Ροντρίγκο στην ενδεκάδα.

Διάβασε επίσης: Οι Ισπανοί… στέλνουν τον «καυτό» Ντουράν στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η πιθανή ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Λούνιν αναμένεται να καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι Μαδριλένοι θα παραταχθούν με τους Μιλιτάο και Ρούντιγκερ στα στόπερ και τους Καρβαχάλ – Μεντί στα άκρα. Στο κέντρο ο Κάρλο Αντσελότι θα χρησιμοποιήσει τους Βαλβέρδε – Καμαβινγκά – Μπέλιγχαμ. Όσον αφορά τη γραμμή κρούσης η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει στην επίθεσή της τους Βινίσιους, Κιλιάν Μπαπέ και Ροντρίγκο. Μια πολύ δυνατή ενδεκάδα για τους Μαδριλένους!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version