Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λεβερκούζεν – Χόλσταϊν Κίελ: Άρπ-αξαν γκέλα οι Πρωταθλητές (vid)
Bundesliga

Λεβερκούζεν – Χόλσταϊν Κίελ: Άρπ-αξαν γκέλα οι Πρωταθλητές (vid)

Την πάτησε η Μπάγερ Λεβερκούζεν, υποτίμησε την Χόλσταιν Κίελ και πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς (2-2) στη μάχη για το πρωτάθλημα.

05.10.2024 | 18:32

O Αρπ έκανε τη ζημιά στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και το Κίελο δραπέτευσε από το BayArena με τον βαθμό της ισοπαλίας. Υποτίμησαν τον αντίπαλο οι πρωταθλητές Γερμανίας και την πάτησαν. Προηγήθηκαν με 2-0 της αντιπάλου τους όμως δέχθηκαν δύο τέρματα από στημένες φάσεις και έχασαν δύο πολύτιμους βαθμούς.

Το ματς

6η στροφή του γερμανικού πρωταθλήματος και η Μπάγερ Λεβερκούζεν φιλοξένησε στο σπίτι της την Χόλσταϊν Κίελ. Οι νεοφώτιστοι ήξεραν πως είχαν μια πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στους Πρωταθλητές Γερμανίας. Οι «Ασπιρίνες» είχαν εξαρχής τον ρόλο του φαβορί και τον επιβεβαίωσαν άμεσα βάζοντας τη σφραγίδα τους στην αναμέτρηση στα πρώτα δέκα λεπτά.

Μόλις στο 4′ ο Μπονιφάς άνοιξε το σκορ ολοκληρώνοντας με επιτυχία την έξοχη αντεπίθεση της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με την πλάτη στον τοίχο και καλά καλά πριν καταλάβουν τι έγινε δέχθηκαν και δεύτερο γκολ. Τέσσερα λεπτά μετά το 1-0 ήρθε ο Χόφμαν να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Ο Γερμανός επιθετικός βρέθηκε μέσα στο… κουτί της Χόλσταϊν Κίελ και με δυνατό διαγώνιο σουτ έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς.

Με το γρήγορο 2-0 οι γηπεδούχοι έβαλαν τις βάσεις νίκης! Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο στη συνέχεια διαχειρίστηκε το παιχνίδι σπαταλώντας όσο το δυνατόν λιγότερο κούραση και τρεξίματα. Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν χωρίς μεγάλη ζέση την ευκαιρία του και για καλή τους τύχη τη βρήκαν στο φινάλε του πρώτου μέρους. Ο Γκέσγουιλ στο 45+5′ μείωσε σε 2-1 με δυνατή κεφαλιά και έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου, 2-1!

Στο δεύτερο μέρος, η Μπάγερ Λεβερκούζεν προσπάθησε να διατηρήσει το παιχνίδι στα μέτρα της! Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έφθασε την κατοχή της μπάλας σε ποσοστά μεγαλύτερα του 75%. Δημιούργησε ευκαιρίες όμως καμία από αυτές δεν απείλησε σοβαρά τους φιλοξενούμενους. Και όπως συνήθως όταν δεν το βάζεις… το δέχεσαι. Στο 68′ η Χόλσταιν κέρδισε πέναλτι, ο Αρπ το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-2.

Στο τελευταίο μέρος του αγώνα οι γηπεδούχοι πίεσαν με κάθε τρόπο. Έφθασαν κοντά στο 3-2 όμως το πολυπόθητο τέρμα δεν ήρθε ποτέ. Γκέλα… δώρο στην Μπάγερν Μονάχου!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version