Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Ματιάστηκε» ο Αντεγέμι – Τον χάνει για έναν μήνα η Ντόρτμουντ
Ντόρτμουντ

«Ματιάστηκε» ο Αντεγέμι – Τον χάνει για έναν μήνα η Ντόρτμουντ

Πολύ άτυχος ο Καρίμ Αντεγέμι! Ο Γερμανός επιθετικός τραυματίστηκε και τίθεται εκτός μάχης για την Ντόρτμουντ.

05.10.2024 | 12:34

Ξεκίνησε εκπληκτικά τη σεζόν αναγκάζοντας ουκ ολίγες μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις να ασχοληθούν μαζί του. Ο Καρίμ Αντεγέμι μπήκε φουριόζος τη χρονιά συμβάλλοντας τα μέγιστα στο πολύ καλό ξεκίνημα της Ντόρτμουντ και σε Γερμανία και Champions League. Ο ταλαντούχος Γερμανός ποδοσφαιριστής πριν από λίγες ημέρες σημείωσε το πρώτο του χατ τρικ σε επίπεδο Champions League βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην ευρεία νίκη των Βεστφαλών επί της Σέλτικ με 7-1.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μεγάλο πλήγμα για την Ντόρτμουντ

Ο 22χρονος συνολικά στα φετινά ματς μετρά πέντε γκολ και πέντε ασίστ! Η Ντόρτμουντ βασιζόταν κατά πολύ στο παιχνίδι του Γερμανού. Και βάζουμε παρελθοντικό χρόνο καθώς η γερμανική ομάδα καλείται για τον επόμενο μήνα να προχωρήσει χωρίς εκείνον στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Ο Αντεγέμι αποκόμισε τραυματισμό στον πρόσφατο αγώνα με τη Σέλτικ, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός μάχης για 3-4 εβδομάδες.

Διάβασε επίσης: Η Λίβερπουλ αφήνει ελεύθερο τον Σαλάχ – Βρήκαν τον διάδοχο οι «Κόκκινοι»

Ο Αντεγέμι έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με τους Σκωτσέζους. Οι εξετάσεις που έγιναν την επόμενη ημέρα έδειξαν θλάση, αποτέλεσμα ο παίκτης τα τεθεί νοκ άουτ για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του. Αυτός ο τραυματισμός έρχεται να προστεθεί στους πολλούς που έχει υποστεί ο Αντεγέμι τα τελευταία χρόνια της καριέρας του. Πιο συγκεκριμένα αυτός είναι ο 8ος μυϊκός τραυματισμός. Και πέρυσι και πρόπερσι έχασε αρκετά παιχνίδια της Ντόρτμουντ.

Όλα αυτά την ώρα που το όνομά του «παίζει» πολύ δυνατά στην αγορά. Τα γερμανικά ΜΜΕ μάλιστα με πρώτη την BILD ανέφεραν μέσα στην εβδομάδα πως ο Αντεγέμι είναι βασικός στόχος της Λίβερπουλ για το επόμενο καλοκαίρι. Οι «Κόκκινοι» βλέπουν τον Γερμανό ως ιδανικό παίκτη για να πάρει τη θέση του Μοχάμεντ Σαλάχ στην ενδεκάδα την επόμενη χρονιά. Βέβαια με τόσους τραυματισμούς ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτούν!

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version