Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπουκάγιο Σάκα: Έχει τα στατιστικά που θα ζήλευαν ΟΛΑ τα μεγάλα αστέρια!
Άρσεναλ

Μπουκάγιο Σάκα: Έχει τα στατιστικά που θα ζήλευαν ΟΛΑ τα μεγάλα αστέρια!

Ο Μπουκάγιο Σάκα σε ακόμη ένα παιχνίδι της Άρσεναλ έδειξε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του και πόσο παραγωγικός είναι!

05.10.2024 | 22:02

Ο Μπουκάγιο Σάκα συνεχίζει τις απίθανες εμφανίσεις με την Άρσεναλ. Ο έμπειρος εξτρέμ όχι μόνο είναι πιο παραγωγικός σε σχέση με άλλες χρονιές στο ίδιο χρονικό σημείο. Αλλά είναι και αρκετά καθοριστικός για την ομάδα του. Ο ταλαντούχος επιθετικός όχι μόνο σκοράρει μα δίνει τη μία ασίστ πίσω από την άλλη.

Ναι μεν είμαστε ακόμα στα πρώτα ματς της σεζόν. Μα αυτό δεν τον έχει επηρεάσει να έχει ήδη καταγράψει επτά τελικές πάσες! Μάλιστα, στο εντός έδρας ματς της Άρσεναλ κόντρα στη Σαουθάμπτον για την έβδομη αγωνιστική της Premier League ο Μπουκάγιο Σάκα τα έκανε… όλα.

Η ομάδα του Λονδίνου έχανε με σκορ 1-0. Ωστόσο, στο τέλος επικράτησε με 3-1. Αλλά αυτό δύσκολα θα γινόταν αν ο νεαρός σούπερ σταρ δεν έβγαζε δύο ασίστ και αν δεν σημείωνε ένα γκολ. Με αυτά συνέβαλλε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να πάρει μία σημαντική νίκη στην Premier League και να παραμείνει στο -1 από την κορυφή και τη Λίβερπουλ! Παράλληλα με αυτή την απόδοσή του κατάφερε να φτάνει σημαντικά νούμερα στα αγγλικά γήπεδα.

Το πρώτο από τα σπουδαία νούμερα που έφτασε ο Σάκα, μετά τις δύο ασίστ με τους «Άγιους», είναι ότι πλέον μετράει 42 ασίστ στην Premier League. Παραπάνω από τον θρύλο της Άρσεναλ, Ρομπέρ Πιρές. Επίσης, έχει περισσότερες τελικές πάσες από άλλα μεγάλα αστέρια της Ευρώπης, ξεπερνώντας τον Λαμίν Γιαμάλ που έχει πέντε προς το παρόν! Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σάκα έχει δημιουργήσει και τις περισσότερες μεγάλες ευκαιρίες για γκολ προς τους συμπαίκτες του, φτάνοντας πλέον 13 με τον δεύτερο να έχει… επτά!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version