Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κόβασιτς έσωσε Σίτι και Γκουαρντιόλα – Απειλεί σταθερά… την Λίβερπουλ (vid)
Μάντσεστερ Σίτι

Ο Κόβασιτς έσωσε Σίτι και Γκουαρντιόλα – Απειλεί σταθερά… την Λίβερπουλ (vid)

Η Σίτι δυσκολεύτηκε, αλλά εν τέλει με ηγέτη τον Κόβασιτς πήρε την νίκη κόντρα στην Φούλαμ!

05.10.2024 | 18:54

Η Μάντσεστερ Σίτι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ εν τέλει κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη κόντρα στην Φούλαμ, επικρατώντας με 3-2 εντός έδρας, έχοντας ως MVP τον Ματέο Κόβασιτς. Ανέβηκε στους 17 βαθμούς και στο -1 από την κορυφή η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Το ματς ξεκίνησε με την Μάντσεστερ Σίτι να έχει τα ηνία του ματς και τον Γκουντογκάν να σπαταλά την πρώτη τεράστια φάση του ματς, μετά από εκπληκτική πάσα του Σίλβα, ωστόσο ο Γερμανός μέσος δεν τα κατάφερε.

Κόντρα στη ροή του ματς ωστόσο, η ομάδα της Φούλαμ κατάφερε και βρήκε το γκολ! Στο 26′ οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν υπέροχα την μπάλα εντός περιοχής και ο Περέιρα είπε «ευχαριστώ» στην αμυντική αδράνεια των παικτών του Γκουαρντιόλα και από κοντά έγραψε το 1-0, «παγώνοντας» την έδρα των πρωταθλητών.

Παρόλα αυτά η Σίτι κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα σχετικά γρήγορα και σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο, με τον Κόβασιτς να σκοράρει 32′ και να κάνει το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σίτι πήρε με το “καλημέρα” το προβάδισμα κάνοντας την ανατροπή με… τον Κόβασιτς να σκοράρει το δεύτερο γκολ του με πανέμορφο τρόπο, κάνοντας το 2-1 για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Στην συνέχεια το ματς ήταν ένας μονόλογος για τους πρωταθλητές και εν τέλει κατάφεραν να σκοράρουν και τρίτο γκολ κλειδώνοντας το τρίποντο. Στο 82΄ο Ντόκου με μια πανέμορφη ατομική ενέργεια έγραψε το 3-1 και χάρισε την νίκη στους “πολίτες”.

Το μόνο που κατάφερε η Φούλαμ ήταν να μειώσει στο 89′ σε 3-2 με τον Μουνίθ, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version