Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι Ισπανοί… στέλνουν τον «καυτό» Ντουράν στη Ρεάλ Μαδρίτης
Ρεάλ Μαδρίτης

Οι Ισπανοί… στέλνουν τον «καυτό» Ντουράν στη Ρεάλ Μαδρίτης

Δεν θα μπορούσε η «Βασίλισσα» της Ευρώπης να μη βρίσκεται στο κυνήγι αυτού του παιχταρά!

05.10.2024 | 09:35

Θα έλεγε κανείς πως το παρακάτω μεταγραφικό σενάριο δεν έχει καμία βάση όμως από την άλλη θα μπορούσε και να ευσταθεί. Το φαινόμενο «Τζον Ντουράν» παίρνει καθημερινά όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Ο Κολομβιανός επιθετικός της Άστον Βίλα έχει καταφέρει να μαγνητίσει τα βλέμματα όλων των μεγάλων δυνάμεων της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 20χρονος διαλύει τα στατιστικά με τις φετινές του εμφανίσεις με τους «Χωριάτες». Το αγαπημένο παιδί του Ουνάι Έμερι έχει άστρο στο σκοράρισμα. Βρίσκεται σταθερά στη σκιά του Όλι Γουότκινς όμως όποτε μπαίνει στους αγώνες της Βίλα καταφέρνει να βρει τον τρόπο να γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Μετρά φέτος έξι γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τα περισσότερα να έχουν έρθει ως δώρο στην ομάδα του χαρίζοντάς της σπουδαία τρίποντα. Κορυφαία στιγμή του το τέρμα που σημείωσε πρόσφατα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο Champions League. Ένα εκπληκτικό γκολ που χάρισε τη νίκη στην Άστον Βίλα και άφησε στον… πάγο τους Βαυαρούς!

Διάβασε επίσης: Αρχηγός με τα όλα του: «Σας κουράσαμε! Αλλά κανείς δεν είναι πιο απογοητευμένος από μένα» (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης βάζει στη λίστα της τον Ντουράν

Όλα τα παραπάνω μοιραία φέρνουν τον Τζον Ντουράν στις μεταγραφικές λίστες των κορυφαίων της Ευρώπης. Μεταξύ των ενδιαφερόμενων και η Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με το βρετανικό Football Insider, η διοίκηση της «Βασίλισσας» εξετάζει σοβαρά τον φάκελο του 20χρονου επιθετικού. Οι Μαδριλένοι δεν θα έλεγαν όχι στην απόκτηση του Κολομβιανού ωστόσο ξέρουν πως όλο αυτό έχει μεγάλες δυσκολίες στο να πραγματοποιηθεί.

Πρώτο και κύριο η χρηματιστηριακή αξία του Ντουράν και οι οικονομικές απαιτήσεις της Άστον Βίλα. Αυτή τη στιγμή οι «Χωριάτες» κοστολογούν τον ποδοσφαιριστή τους στα 90 εκατομμύρια ευρώ. Δεύτερον τα αστέρια που βρίσκονται ήδη στη Ρεάλ και αγωνίζονται στην επίθεση. Βινίσιους, Μπαπέ και Ροντρίγκο. Ένας πιθανός ερχομός του Κολομβιανού αλλάζει όλα όσα γνωρίζουμε στη γραμμή κρούσης της Ρεάλ. Δύσκολο!

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version