Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ομάδα έκπληξη της Premier League θέλει να φέρει πίσω τον… Ζοσέ Μουρίνιο!
Έβερτον

Ομάδα έκπληξη της Premier League θέλει να φέρει πίσω τον… Ζοσέ Μουρίνιο!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο... είναι στην κορυφή της λίστας για την Έβερτον!

05.10.2024 | 17:20

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πήρε την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από τις μεγάλες λίγκες της Ευρώπης και από το καλοκαίρι του 2024 είναι προπονητής της Φενέρμπαχτσε, λαμβάνοντας ένα τεράστιο μισθό από την ομάδα της Τουρκίας.

Φυσικά, ο Πορτογάλος προπονητής παραμένει στην λίστα πολλών κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης και συγκεκριμένα μια ομάδα από την Premier League θέλει να τον φέρει πίσω στο πρωτάθλημα που μεγαλούργησε.

Όπως αποκαλύπτουν Μέσα της Αγγλίας, ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι το μεγάλο όνειρο της Έβερτον για τον πάγκο! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η DailyStar

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Έβερτον αναμένεται να αλλάξει εποχή, καθώς η Friedkin Group είναι πολύ κοντά το να αποκτήσει τις μετοχές του συλλόγου και πρωταρχικός στόχος θα είναι να φέρει τον Special One στον πάγκο της ομάδας…

Φυσικά μιλάμε για μια δύσκολη περίπτωση καθώς ο Μουρίνιο έχει συμβόλαιο με την Φενέρ, όμως… τα “ζαχαρωτά” θέλουν να επιστρέψουν στις υψηλές πτήσεις και ο Πορτογάλος κόουτς είναι ο κατάλληλος για να τους επαναφέρει σε τροχιά επιτυχιών.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version