Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ουνιόν Βερολίνου – Ντόρτμουντ: Από την 7αρα στη… σφαλιάρα (vid)
Bundesliga

Ουνιόν Βερολίνου – Ντόρτμουντ: Από την 7αρα στη… σφαλιάρα (vid)

Η Ντόρτμουντ πήγε στην πρωτεύουσα και αποχώρησε με το πικρό ποτήρι της ήττας (2-1 νίκη της Ουνιόν Βερολίνου).

05.10.2024 | 18:41

Κλασική Ντόρτμουντ! Οι Βεστφαλοί από τα επτά γκολ κόντρα στη Σέλτικ προσγειώθηκε ανώμαλα γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Ουνιόν Βερολίνο στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Bundesliga. Ο Ριέρσον μείωσε το σκορ όμως δεν η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε κάτι παραπάνω.

Το ματς

Λίγες ημέρες μετά την επιβλητική 7αρα στο Champions League, η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις εντός των τειχών υποχρεώσεις της παίζοντας στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου. Παίζοντας ενάντια σε μια σκληροτράχηλη ομάδα που έχει τον τρόπο να δημιουργεί προβλήματα στους «μεγάλους» του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Στην Ντόρτμουντ, ο προπονητής, Νούρι Σαχίν προσπάθησε να δώσει ανάσες σε μερικά από τα βασικά του πρόσωπα και έδωσε ευκαιρίες σε παίκτες που είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής ως τώρα να αποδείξουν πως αξίζουν το κάτι παραπάνω. Η Ουνιόν Βερολίνου όμως είχε άγριες διαθέσεις και με μια πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο έβαλε πολύ δύσκολα στη Ντόρτμουντ.

Στο 26′ ο Βογκτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 45′ ο Βερτέσεν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και την έστειλε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 2-0 στο σκορ.  Η αντίδραση της Ντόρτμουν ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν έφθανε. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 62′ με τον Ριέρσον όμως δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο. Η Ουνιόν διατήρησε σχετικά εύκολα το προβάδισμά της μέχρι το τέλος. Σπουδαία νίκη για τους Βερολινέζους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version