Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σε συζητήσεις για τον διάδοχο του Ρόντρι η Σίτι – Επέλεξε παίκτη από το Νησί ο Γκουαρντιόλα
Μάντσεστερ Σίτι

Σε συζητήσεις για τον διάδοχο του Ρόντρι η Σίτι – Επέλεξε παίκτη από το Νησί ο Γκουαρντιόλα

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα κατέληξε στον εκλεκτό για τη θέση του Ρόντρι στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι.

05.10.2024 | 12:09

Το έχουμε πει πολλές φορές! Η απώλεια του Ρόντρι είναι ίσως η πιο σημαντική που θα μπορούσε να έχει η Μάντσεστερ Σίτι τη φετινή σεζόν. Ο σοβαρός τραυματισμός του Ισπανού μέσου αφήνει ουσιαστικά κομμένη στη μέση την πρωταθλήτρια Αγγλίας. Όλα αυτά την ώρα που η αγωνιστική περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τα παιχνίδια σε όλα τα μέτωπα είναι πολλά και ασταμάτητα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τα διεθνή ΜΜΕ καθημερινά… στέλνουν ποδοσφαιριστές αξίας στους «Πολίτες». Παίκτες έτοιμους που μπορούν να παίξουν αμέσως βασικοί και να προσπαθήσουν να καλύψουν το τεράστιο κενό του Ρόντρι. Το βρετανικό Football Insider με σημερινό του ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει καταλήξει στο πρόσωπο που θα ήθελε στην ομάδα του τον προσεχή Ιανουάριο.

Διάβασε επίσης: Άρσεναλ και Αρτέτα σχεδιάζουν την… κλοπή «διαμαντιού» της Masia

Καταλήγει σε Γουάρτον η Μάντσεστερ Σίτι

Ο λόγος για τον ταλαντούχο μέσο της Κρίσταλ Πάλας, Άνταμ Γουάρτον. Ο 20χρονος έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με το ξεπέταγμά του τη φετινή σεζόν στην Premier League. Μετρά έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τους «Αετούς» και παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται όλο και καλύτερος. 

Η Πάλας γνωρίζει το ενδιαφέρον της Σίτι για τον ποδοσφαιριστή της. Κατά το ρεπορτάζ οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει με τους «Πολίτες» να κάνουν γνωστό το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη. Η λονδρέζικη ομάδα δεν θα βάλει μεγάλα εμπόδια στην καριέρα του παίκτη και στην ευκαιρία που του παρουσιάζεται. Όμως αυτό δε σημαίνει πως θα τον δώσει έτσι εύκολα. Θα ζητήσει ποσά μεγαλύτερα των 30 εκατομμυρίων ευρώ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version