ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σουτάρα του Τζούρισιτς: Για μερικά εκατοστά δεν έβαλε απίθανο γκολ! (vid)
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ! (vid)
Μαρμούς και… τέζα η Μπάγερν Μονάχου! (vid)
Η Τότεναμ απέδειξε απέναντι στην Μπράιτον πόσο… Τότεναμ είναι! (vid)
Απολαυστικές δηλώσεις από Τεν Χαγκ: «Έχουμε απίθανη άμυνα»
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι
Η La Liga δεν παίρνει τα μάτια της από τον απολαυστικό Γιαμάλ (vid)
Γελάει όλη η Αγγλία με αυτό που «έπνιξε» ο τερματοφύλακας της Μπράιτον! (vid)
Τον χαβά του ο Τζόνσον: Σκοράρει για έκτο σερί ματς της Τότεναμ! (vid)
Αλαβές – Μπαρτσελόνα: Στο… ρελαντί με Λεβαντόφσκι εξολοθρευτή (vids)
«Δαιμονισμένος» Λεβαντόφσκι, «τρίμπαλο» σε 25 λεπτά στην Αλαβές (vid)
Η Νότιγχαμ δεν αστειεύεται – «Έκοψε» βαθμούς και από την Τσέλσι (vid)
Άστον Βίλα – Γιουνάιτεντ: Λίγη ζωή ακόμη
Δεν σταματά να παστελώνει ο «καυτός» Λεβαντόφσκι (vid)
O Γουντ… παγώνει το Λονδίνο και την Τσέλσι – Μπροστά στο σκορ η Νότιγχαμ (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
La Liga

Αλαβές – Μπαρτσελόνα: Στο… ρελαντί με Λεβαντόφσκι εξολοθρευτή (vids)

Με ένας Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σε τρομερή κατάσταση (χατ τρικ) η Μπαρτσελόνα πέρασε σαν σίφουνας από την Αλαβές (3-0) και ανέβηκε ξανά μόνη στη κορυφή της La Liga.

Αλαβές – Μπαρτσελόνα: Στο… ρελαντί με Λεβαντόφσκι εξολοθρευτή (vids)

To ξέφρενο φετινό ταξίδι της Μπαρτσελόνα στη La Liga συνεχίζεται! Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Χάνσι Φλικ να έκανε μια στάση στην Οσασούνα και να γνώρισε στη Παμπλόνα βαριά ήττα με 4-2 όμως τα θετικά αποτελέσματα και οι σαρωτικές εμφανίσεις επέστρεψαν. Οι Καταλανοί με απόλυτο πρωταγωνιστή τον «ζεματιστό» Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πέρασαν… αέρας από την έδρα της Αλαβές και επέστρεψε στη… μοναξιά της κορυφής! Στο +3 από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ματς

H 9η αγωνιστική της La Liga βρήκε την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει την Ντεπορτίβο Αλαβές εκτός έδρας. Οι Καταλανοί μεσοβδόμαδα επικράτησαν εύκολα της Γιουνγκ Μπόις με 5-0 στο Μονζουίκ και έκαναν ανάμνηση την ήττα στην Παμπλόνα από την Οσασούνα με 4-2. Απέναντί τους σήμερα μια μαχητική Αλαβές, η οποία έχει τον τρόπο στην έδρα της να παίρνει βαθμούς και να κάνει ζημιές σε πολλές ομάδες της κατηγορίας.

Η Μπαρτσελόνα όμως δεν πήγε εκεί με φόβο. Αντιθέτως με καλή ψυχολογία και με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε εξαιρετικό μομέντουμ. Όπως για παράδειγμα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Σάρωσε τα πάντα στο διάβα του φθάνοντας εύκολα στο χατ τρικ μέσα σε 25 λεπτά. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης με τον «Λέβα» να σκοράρει με το κεφάλι έπειτα από σέντρα του Ραφίνια από στημένη φάση.

Το 2-0 ήρθε στο 22′ με τον Πολωνό φορ να ολοκληρώνει σωστά άλλη μια προσπάθεια του Βραζιλιάνου συμπαίκτη του. Το 3-0 στο 32′ ήταν δική του υπόθεση. Ο Λεβαντόφσκι πήρε τη μπάλα έκανε την όμορφη κίνηση και με διαγώνιο σουτ την έστειλε εκεί που ο τερματοφύλακας της Αλαβές δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Έτσι απλά και όμορφα η Μπαρτσελόνα πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ 3-0 υπερ της και τον Λεβαντόφσκι να φθάνει αισίως τα 12 γκολ σε έντεκα συμμετοχές τη φετινή σεζόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «μηχανές» χαλάρωσαν! Οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ταχύτητα και απλά άφησαν τον χρόνο να κυλά. Είχαν τον έλεγχο της μπάλας φθάνοντας την κατοχή σε ποσοστά κοντά στο 72% όμως και η Αλαβές είχε τις στιγμές της. Ο Χάνσι Φλικ προσπάθησε να παγώσει το ματς και να το… σβήσει ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να σπαταλήσουν τη λιγότερη δυνατή ενέργεια. Έτσι κι έγινε και η Μπαρτσελόνα στο φινάλε πανηγύρισε μια ακόμη εύκολη νίκη στη φετινή La Liga.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ