Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Απολαυστικές δηλώσεις από Τεν Χαγκ: «Έχουμε απίθανη άμυνα»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Απολαυστικές δηλώσεις από Τεν Χαγκ: «Έχουμε απίθανη άμυνα»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ έγινε και πάλι viral για όλα όσα είπε μετά το 0-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα για την Premier League.

06.10.2024 | 19:48

Ο Έρικ Τεν Χαγκ είναι από τους ανθρώπους που έχουν πάνω τους την προσοχή των ΜΜΕ. Ειδικά μετά τα τελευταία -όχι και τόσο καλά αποτελέσματα- της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όλοι θεωρούσαν ότι το έργο των «κόκκινων διαβόλων» θα ήταν πολύ δύσκολο κόντρα στην Άστον Βίλα. Ειδικά από την ώρα και τη στιγμή που το σύνολο του Ουνάι Έμερι νίκησε με σκορ 1-0 την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ είδε την ομάδα του να μένει στο 0-0. Για μερικούς δεν ήταν και το καλύτερο αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά ο έμπειρος προπονητής έμεινε στα θετικά και επισήμανε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την άμυνα και γενικότερα τον χαρακτήρα που έβγαλαν οι παίκτες του, παρά την πίεση που έχουν δεχτεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Έρικ Τεν Χαγκ, μετά το 0-0 με την Άστον Βίλα:

«Έχουμε απίθανη άμυνα. Αυτή είναι η τέταρτη φορά μέσα στη σεζόν που κρατάμε την εστία μας απαραβίαστη. Μπορείτε να δείτε πολύ εύκολα πόσο καλό σύνολο είμαστε και πόσο εύκολα κινούμαστε όλοι μαζί προς την ίδια κατεύθυνση.

Δείξαμε σε όλους ότι έχουμε χαρακτήρα και ότι στα δύσκολα είμαστε όλοι μαζί», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version