ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Τότεναμ απέδειξε απέναντι στην Μπράιτον πόσο… Τότεναμ είναι! (vid)
Απολαυστικές δηλώσεις από Τεν Χαγκ: «Έχουμε απίθανη άμυνα»
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι
Η La Liga δεν παίρνει τα μάτια της από τον απολαυστικό Γιαμάλ (vid)
Γελάει όλη η Αγγλία με αυτό που «έπνιξε» ο τερματοφύλακας της Μπράιτον! (vid)
Τον χαβά του ο Τζόνσον: Σκοράρει για έκτο σερί ματς της Τότεναμ! (vid)
Αλαβές – Μπαρτσελόνα: Στο… ρελαντί με Λεβαντόφσκι εξολοθρευτή (vids)
«Δαιμονισμένος» Λεβαντόφσκι, «τρίμπαλο» σε 25 λεπτά στην Αλαβές (vid)
Η Νότιγχαμ δεν αστειεύεται – «Έκοψε» βαθμούς και από την Τσέλσι (vid)
Άστον Βίλα – Γιουνάιτεντ: Λίγη ζωή ακόμη
Δεν σταματά να παστελώνει ο «καυτός» Λεβαντόφσκι (vid)
O Γουντ… παγώνει το Λονδίνο και την Τσέλσι – Μπροστά στο σκορ η Νότιγχαμ (vid)
Επιβάλλεται βασικός στη Λάτσιο ο Μανδάς – Τραγικό λάθος του Προβεντέλ (vid)
Βλάχοβιτς απαγορεύεται να χάνεις ΑΥΤΟ το γκολ (vid)
Γιουβέντους – Κάλιαρι: «Έσπασε» το σερί στην άμυνα, γκέλα για την «Κυρία» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Premier League

Άστον Βίλα – Γιουνάιτεντ: Λίγη ζωή ακόμη

Μην υποτιμάται τον Έρικ Τεν Χαγκ! Η Γιουνάιτεντ πήγε στο Βίλα Παρκ και πήρε τον βαθμό (0-0) της ισοπαλίας βάζοντας πολύ δύσκολα στην Άστον Βίλα.

Άστον Βίλα – Γιουνάιτεντ: Λίγη ζωή ακόμη

Οι περισσότεροι περίμεναν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα γνώριζε την ήττα σήμερα στο Βίλα Παρκ. Τελικά όχι, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» άντεξαν και με ευκολία απέναντι στους «Χωριάτες» πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας και θα μπορούσαν να κλέψουν ακόμη και τη νίκη αν είχαν λίγη τύχη. Ο Έρικ Τεν Χαγκ με αυτή την εμφάνιση της ομάδας του ίσως πήρε λίγο χρόνο ακόμη…

Το ματς

Άλλη μια δύσκολη δοκιμασία για την προβληματική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μετά το 3-3 με την Πόρτο μεσοβδόμαδα για τη League Phase του Europa League επέστρεψαν στο Νησί και βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο Μπέρμιγχαμ και την έδρα της Άστον Βίλα. Οι «Χωριάτες» μετά την τεράστια και συνάμα ιστορική νίκη τους επί της Μπάγερν Μονάχου  στο Champions League ήθελαν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και να προχωρήσουν με ακόμη μια νίκη και στην Premier League.

Ο Ουνάι Έμερι δεν άλλαξε πολλά πρόσωπα στην ενδεκάδα του δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις του στο σημερινό παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ. Στα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν και να σκοράρουν πρώτοι στην αναμέτρηση όμως το σουτ του Ράσφορντ στο 5′ βρήκε έτοιμο τον Εμιλιάνο Μαρτίνεζ. Τρία λεπτά μετά ήρθε η πρώτη αντίδραση της Βίλα με τον Ρότζερς να σουτάρει από καλή θέση και να στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ. Στο υπόλοιπο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως δεν μπόρεσαν ουδέποτε να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Ονάνα. Η Γιουνάιτεντ περιορίστηκε στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Λίγα πράγματα, μοιραία οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα όντας το σκορ στο 0-0.

Το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε κάπως παρόμοιο με όσα είδαμε στο πρώτο. Η Γιουνάιτεντ ήθελε αλλά πρακτικά δεν μπορούσε να κάνει κάτι επικίνδυνο στην εστία της Άστον Βίλα. Οι «Χωριάτες» σταδιακά έπαιρναν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και μία με τον Τίλεμανς και στη συνέχεια με τον Γουότκινς απείλησαν με αξιώσεις την εστία του Ονάνα. Το σουτ του Βέλγου βρήκε απάντηση στον τερματοφύλακα της Γιουνάιτεντ, ενώ αυτό του Γουότκινς πέρασε μόλις άουτ.

Από το 60 και μετά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε να επιτίθεται και να ψάχνει εκείνη περισσότερο το γκολ. Μεγάλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους το δοκάρι του Μπρούνο Φερνάντες στο 68′. Ο Πορτογάλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μαρτίνες και στη συνέχεια ο Γκαρνάτσο δεν μπόρεσε από καλή θέση να τη στείλει στα δίχτυα. Στο τελευταίο μέρος του αγώνα η κούραση έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε αρκετά λάθη, λίγες καλές στιγμές και μοιραία έμειναν ισόπαλες. 0-0!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ