Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αυτός είναι ο Μέσι: «Άδειασε» τον σεκιούριτι που κρατούσε φίλαθλο για να μην τον πλησιάσει (vid)
MLS

Αυτός είναι ο Μέσι: «Άδειασε» τον σεκιούριτι που κρατούσε φίλαθλο για να μην τον πλησιάσει (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι είδε τον σωματοφύλακά του να κρατάει τον πιτσιρικά και αμέσως τον διέταξε να τον αφήσει!

06.10.2024 | 11:08

Άλλη μια νίκη της Ίντερ Μαϊάμι στον δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου στο MLS. Η ομάδα από τη Φλόριντα πέρασε νικηφόρα και από το Τορόντο επικρατώντας με 1-0 χάρις το τέρμα του Καμπάνια στο 93ο λεπτό του αγώνα. Οι Καναδοί γέμισαν το γήπεδο για να ενθαρρύνουν την ομάδα τους και παράλληλα για να δουν από κοντά τον Λιονέλ Μέσι.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας 

Όπως συνηθίζεται ο Μέσι έγινε αντικείμενο θαυμασμού από το κοινό. Ένας νεαρός οπαδός επιχείρησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να πλησιάσει τον Αργεντινό προκειμένου να βγάλει μαζί του μια φωτογραφία. Ο μικρός πάτησε στο χορτάρι και λίγο πριν φθάσει στον Μέσι… αποκρούστηκε από τον σωματοφύλακα του 37χρονου σούπερ σταρ. Αμέσως ο Μέσι αντιλαμβανόμενος το σκηνικό ζήτησε από τον σωματοφύλακα να αφήσει τον νεαρό και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε κανονικά μαζί του.

Δείτε την όμορφη στιγμή με πρωταγωνιστή τον Μέσι

Μετά και από αυτή της τη νίκη, η Ίντερ Μαϊάμι βρίσκεται στην πρώτη θέση της ανατολικής περιφέρειας με 71 βαθμούς σε 33 ματς και έχει εξασφαλίσει την κορυφή. Το Τορόντο έμεινε στους 37 βαθμούς και στη δέκατη θέση της βαθμολογίας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version