Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γελάει όλη η Αγγλία με αυτό που «έπνιξε» ο τερματοφύλακας της Μπράιτον! (vid)
Premier League

Γελάει όλη η Αγγλία με αυτό που «έπνιξε» ο τερματοφύλακας της Μπράιτον! (vid)

Ο Τζέιμς Μάντισον έκανε το 2-0 για την Τότεναμ στο εκτός έδρας ματς με την Μπράιτον, αλλά, ο κίπερ των γηπεδούχων φέρει μεγάλη ευθύνη.

06.10.2024 | 19:20

Η Τότεναμ είναι πολύ κοντά σε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όλα δείχνουν ότι η Μπράιτον θα είναι το επόμενο… θύμα για τους Λονδρέζους.

Ο Τζέιμς Μάντισον με ένα καλό και ζυγισμένο σουτ ήταν αυτός που έκανε το 2-0 για το σύνολο του Άγγελου Ποστέκογλου. Αλλά πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα των γηπεδούχων πρέπει να γίνει ειδική αναφορά στο λάθος του κίπερ της Μπράιτον. Τον Μπρατ Βερμπούχεν.

Ο Ολλανδός κίπερ, όπου τόσο πέρυσι, όσο και φέτος, έχει δείξει το πλούσιο ταλέντο του και την κλάση του στο σουτ του Άγγλου μέσου -που δεν ήταν πολύ δυνατό- όχι μόνο δεν κράτησε την μπάλα στα χέρια του, αλλά, στην ουσία την… έπνιξε και την έστειλε στα δίχτυα του! Ένα τραγικό λάθος που βοήθησε την Τότεναμ να κάνει το 2-0 και στην ουσία να έχει πολύ εύκολο έργο από εδώ και πέρα.

Ιδού το τραγικό λάθος από τον κίπερ της Μπράιτον που οδήγησε στο δεύτερο γκολ της Τότεναμ:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version