Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουνάιτεντ: Κρατάει μέχρι… τέλους τον Τεν Χαγκ για να φέρει τον καλύτερο
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ: Κρατάει μέχρι… τέλους τον Τεν Χαγκ για να φέρει τον καλύτερο

Σενάριο από την Ισπανία θέλει τον Έρικ Τεν Χαγκ να κάθεται στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν!

06.10.2024 | 09:53

Μπερδεμένα τα ρεπορτάζ που έρχονται τις τελευταίες ημέρες από το Μάντσεστερ! Τα περισσότερα ΜΜΕ από το Νησί θέλουν τον Έρικ Τεν Χαγκ να μετρά αντίστροφα για την απομάκρυνσή του από τον πάγκο των «Κόκκινων Διαβόλων». Ο ίδιος όμως όπου βρεθεί κι όπου σταθεί διαμηνύει πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στη θέση του και πως δεν τίθεται κανένα θέμα απόλυσης καθώς έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ολλανδός τεχνικός για πολλούς σήμερα δίνει πιθανόν το τελευταίο του παιχνίδι όντας προπονητής της Γιουνάιτεντ. Η ομάδα από το Μάντσεστερ δοκιμάζεται στο Βίλα Παρκ από τη φορμαρισμένη Άστον Βίλα και ενδεχόμενη ήττα θα σηματοδοτήσει εξελίξεις στον σύλλογο με τις αλλαγές να ξεκινούν από τον πάγκο της ομάδας. Σήμερα πάντως ένα νέο σενάριο από την Ισπανία έρχεται να δώσει… ζωή στον Έρικ Τεν Χαγκ μέχρι το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Διάβασε επίσης: Αρχηγός με τα όλα του: «Σας κουράσαμε! Αλλά κανείς δεν είναι πιο απογοητευμένος από μένα» (pic)

Με το… βλέμμα στραμμένο στον Τσάμπι Αλόνσο η Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με το Todosfichajes η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη! Θα κρατήσει τον Έρικ Τεν Χαγκ μέχρι το καλοκαίρι και μετά θα παίξει τα… ρέστα της με σκοπό να κάνει δικό της τον προπονητή της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τσάμπι Αλόνσο. Ο Βάσκος τεχνικός συνεχίζει να είναι περιζήτητος στην αγορά. Στο Λεβερκούζεν κατανοούν πως φέτος θα είναι η τελευταία του σεζόν στο BayArena. Του χρόνου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στον πάγκο μιας εκ των πιο ιστορικών ομάδων της Ευρώπης. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια από αυτές!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version