ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Γουντ… παγώνει το Λονδίνο και την Τσέλσι – Μπροστά στο σκορ η Νότιγχαμ (vid)
Επιβάλλεται βασικός στη Λάτσιο ο Μανδάς – Τραγικό λάθος του Προβεντέλ (vid)
Βλάχοβιτς απαγορεύεται να χάνεις ΑΥΤΟ το γκολ (vid)
Γιουβέντους – Κάλιαρι: «Έσπασε» το σερί στην άμυνα, γκέλα για την «Κυρία» (vid)
Επίσημο: Γι’ αυτό σε λένε «Βασίλισσα» – Ανανέωσε το συμβόλαιο του Καρβαχάλ (pic)
Yπέροχη κίνηση της Γιουβέντους – Πανηγύρισαν το γκολ υψώνοντας φανέλα του άτυχου Μπρέμερ (vid)
Έκτακτο: Έδωσε εντολή η Ρεάλ – Σε αυτές τις δύο θέσεις θα ενισχυθεί τον Ιανουάριο
Γιουνάιτεντ: «Άκυρο» και από τον αγαπημένο της – Δεν προδίδει τον Τεν Χαγκ
Πεπέ: «Δέχθηκα bullying στην Άρσεναλ! Δεν φταίω που έδωσαν για μένα 80 εκατ. ευρώ»
«Ηγέτης» Καρβαχάλ – Σφάδαζε από τους πόνους, αλλά ήταν ΕΚΕΙ για την σύζυγο του (pic)
Μπαρτσελόνα: Ανεξήγητη απόφαση του Φλικ – Ηχηρή αποχώρηση τον Γενάρη!
«Η Μίλαν πάλεψε για να με αποκτήσει! Όνειρο μου να παίξω για αυτήν»
Ίνγκανσον: «Πάμε για το ματς της χρονιάς! Από εμάς εξαρτάται»
«Συναγερμός» στη Ρεάλ Μαδρίτης, τραυματίστηκε – και – ο Βινίσιους
Η Αλ Αχλί θέλει «πακέτο» τις δύο σημαίες της Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Serie A

Γιουβέντους – Κάλιαρι: «Έσπασε» το σερί στην άμυνα, γκέλα για την «Κυρία» (vid)

Η Κάλιαρι έκανε τη ζημιά στη Γιουβέντους και δραπέτευσε με τον βαθμό από το Τορίνο (1-1).

Γιουβέντους – Κάλιαρι: «Έσπασε» το σερί στην άμυνα, γκέλα για την «Κυρία» (vid)

Ο Ρατσβάν Μάριν πλήγωσε διπλά τη Γιουβέντους. Ήταν ο άνθρωπος που έγραψε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το τελικό Γιουβέντους – Κάλιαρι 1-1. Η «Μεγάλη Κυρία» υπέστη αναπάντεχη απώλεια βαθμών και παράλληλα είδε για πρώτη φορά φέτος σε επίπεδο Serie A να παραβιάζεται η εστία της.

Το ματς

Μετά το σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Λειψίας για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League, η Γιουβέντους επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και στη μάχη που δίνει στη φετινή Serie A. Η ομάδα του Τιάγκο Μότα υποδέχθηκε στο Αλιάνζ Αρένα του Τορίνο την Κάλιαρι με στόχο τη νίκη και την παραμονή της στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Οι «μπιανκονέρι» ήθελαν ιδανικά σήμερα να πάρουν τη νίκη σπαταλώντας τις λιγότερες δυνατές δυνάμεις. Για τον λόγο αυτό ο Μότα ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν δυνατά και να «καθαρίσουν» γρήγορα τον αντίπαλο. Έτσι κι έγινε! Η Γιουβέντους ξεκίνησε το παιχνίδι με το… πόδι στο γκάζι και γρήγορα βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή να απειλεί την εστία της Κάλιαρι. Προειδοποίησε δύο φορές μέσα στα πρώτα λεπτά και στο 15′ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να το εκτελεί σωστά και να κάνει το 1-0. Το τέρμα αυτό απέβαλε το όποιο άγχος είχαν οι παίκτες του Μότα. Στη συνέχεια και μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους η Γιουβέντους βρέθηκε αρκετές φορές κοντά σε δεύτερο τέρμα όμως η Κάλιαρι άντεξε και κράτησε το εις βάρος της 1-0.




Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουβέντους πάτησε χορτάρι με στόχο να τελειώσει την υπόθεση νίκη. Παράλληλα όμως ο Μότα προσπαθούσε να δώσει ανάσες σε βασικά του στελέχη κάνοντας αλλαγές κατά τη διάρκεια του 45λεπτου. Οι «Μπιανκονέρι» δημιούργησαν τις συνθήκες, έφτιαξαν φάσεις όμως το γκολ δεν ήρθε. Αντιθέτως, η Κάλιαρι περίμενε καρτερικά τη στιγμή της. Μια φάση που θα την έβαζε ξανά στο κόλπο στο να φύγει με κάτι θετικό από μια πολύ δύσκολη έδρα.

Τελικά οι νησιώτες τον πέτυχαν τον σκοπό τους. Λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Μαρίν το εκτέλεσε σωστά και «πάγωσε» την Αλιάνζ Αρένα κάνοντας το 1-1. Σαν να μην έφθανε αυτό η Γιουβέντους έμεινε με δέκα παίκτες έπειτα από αποβολή του Κονσεισάο το αμέσως επόμενο λεπτό. Παρόλα αυτά η Γιουβέντους έκανε στις καθυστερήσεις την ύστατη προσπάθεια να σώσει τη κατάσταση. Τελικά όμως δεν τα κατάφερε! 1-1 και γκέλα στο Τορίνο για τους «μπιανκονέρι».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ