Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μίλαν λύγισε από τις «τανάλιες» της Φιορεντίνα! (vid)
Serie A

Η Μίλαν λύγισε από τις «τανάλιες» της Φιορεντίνα! (vid)

Η Φιορεντίνα πήρε μία πολύ σημαντική και δύσκολη εντός έδρας νίκη επί της Μίλαν με σκορ 2-1 με πρωταγωνιστή τον Νταβίντ Ντε Χέα.

06.10.2024 | 23:46

Η Μίλαν έχει… θέματα. Πολλά. Όλα δείχνουν ότι οι «ροσονέρι» είναι άρρωστοι. Αυτό επιβεβαιώθηκε και στο εκτός έδρας ματς απέναντι στη Φιορεντίνα στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Serie A με τους «βιόλα» να παίρνουν τη νίκη με σκορ 2-1.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Νταβίντ Ντε Χέα και οι…τανάλιες του. Δεν ήταν μόνο οι επεμβάσεις που έκανε ο Ισπανός κίπερ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αλλά κυρίως τα δύο πέναλτι που έπιασε απέναντι στους Ερναντές και Έιμπραχαμ!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η αναμέτρηση της Φιορεντίνα με τη Μίλαν θα περάσει στα βιβλία της ιστορίας του ιταλικού ποδοσφαίρου για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Ο πρώτος εξ αυτών είναι τα χαμένα πέναλτι των δύο ομάδων! Ωστόσο, ας τα πάρουμε όλα από την αρχή. Το πρώτο χάθηκε από πλευράς της Φιορεντίνα με τον Κεν να μην μπορεί να σκοράρει από την «εσχάτη των ποινών». Αυτί που δεν κατάφερε ο Ιταλός στράικερ το έκανε ο Αντλί στο 35′, όπου έβαλε σε ρόλο οδηγού τους γηπεδούχους.

Από εκεί και πέρα όλοι είχαν να πουν κάτι και δη θετικό για τον Ντε Χέα. Μιας και ξεκίνησε το show του Ισπανού κίπερ. Η αρχή έγινε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Τεό Ερναντές. Ο Γάλλος αμυντικός προσπάθησε να νικήσει τον έμπειρο τερματοφύλακα, όμως, εκείνος έπεσε σωστά και έπιασε το σουτ του. Η συνέχεια του αγώνα είχε και πάλι σε ρόλο πρωταγωνιστή τον Ντε Χέα.

Ο Ισπανός ήταν… ανίκητος και όταν βρήκε στο 55′ μπροστά του τον Έιμπραχαμ. Ο Άγγλος φορ νικήθηκε εκ νέου από τον Ντε Χέα που έπιασε δεύτερο πέναλτι, δείχνοντας σε όλους ότι είναι στα καλύτερά του. Ωστόσο, η χαρά του δεν κράτησε για πολύ, μιας και στο 60′ ο Πούλισικ έφερε το ματς στα ίσα με τον Αμερικανό να βρίσκει δίχτυα για τέταρτη σερί αγωνιστική. Κάτι που δεν είχε πετύχει ποτέ ξανά!

Παρόλα αυτά τη νίκη στη Φιορεντίνα έδωσε ο Γκούντμουντσον στο 73′ με το τέρμα του!




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version