ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απολαυστικές δηλώσεις από Τεν Χαγκ: «Έχουμε απίθανη άμυνα»
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι
Η La Liga δεν παίρνει τα μάτια της από τον απολαυστικό Γιαμάλ (vid)
Γελάει όλη η Αγγλία με αυτό που «έπνιξε» ο τερματοφύλακας της Μπράιτον! (vid)
Τον χαβά του ο Τζόνσον: Σκοράρει για έκτο σερί ματς της Τότεναμ! (vid)
Αλαβές – Μπαρτσελόνα: Στο… ρελαντί με Λεβαντόφσκι εξολοθρευτή (vids)
«Δαιμονισμένος» Λεβαντόφσκι, «τρίμπαλο» σε 25 λεπτά στην Αλαβές (vid)
Η Νότιγχαμ δεν αστειεύεται – «Έκοψε» βαθμούς και από την Τσέλσι (vid)
Άστον Βίλα – Γιουνάιτεντ: Λίγη ζωή ακόμη
Δεν σταματά να παστελώνει ο «καυτός» Λεβαντόφσκι (vid)
O Γουντ… παγώνει το Λονδίνο και την Τσέλσι – Μπροστά στο σκορ η Νότιγχαμ (vid)
Επιβάλλεται βασικός στη Λάτσιο ο Μανδάς – Τραγικό λάθος του Προβεντέλ (vid)
Βλάχοβιτς απαγορεύεται να χάνεις ΑΥΤΟ το γκολ (vid)
Γιουβέντους – Κάλιαρι: «Έσπασε» το σερί στην άμυνα, γκέλα για την «Κυρία» (vid)
Επίσημο: Γι’ αυτό σε λένε «Βασίλισσα» – Ανανέωσε το συμβόλαιο του Καρβαχάλ (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Premier League

Η Νότιγχαμ δεν αστειεύεται – «Έκοψε» βαθμούς και από την Τσέλσι (vid)

Νότιγχαμ και Σελς έστησαν... μπλόκο στην Τσέλσι του Έντσο Μαρέσκα (1-1).

Η Νότιγχαμ δεν αστειεύεται – «Έκοψε» βαθμούς και από την Τσέλσι (vid)

Το έχει πει ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Φέτος η Νότιγχαμ Φόρεστ θα προσπαθήσει να τερματίσει από τη 10η θέση και πάνω. Η Τσέλσι τα βρήκε… μπαστούνια σήμερα από τη Φόρεστ και μοιραία έμεινε στο 1-1 στο Στάμφορντ Μπριντζ… πετώντας δύο πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σκόρερς οι Γουντ για την Νότιγχαμ και Μαντουέκε για τους «μπλε». 13 λεπτά καθυστερήσεις στο φινάλε του αγώνα…

Το ματς

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα ήθελε να δώσει σήμερα η Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι υποδέχτηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο Στάμφορντ Μπριντζ την ευχάριστη έκπληξη μέχρι τώρα στο Νησί και στην Premier League, Νότιγχαμ Φόρεστ. Αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος. Ο Έντσο Μαρέσκα από πλευράς Τσέλσι αναζητούσε τη νίκη που θα διατηρούσε την ομάδα του σε τροχιά πρωταθλητισμού μιας και Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι έκαναν χθες το καθήκον τους και πήραν το «τρίποντο».

Οι «μπλε» ξεκίνησαν τον αγώνα έχοντας τον έλεγχο κόντρα στην Νότιγχαμ. Πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης το σουτ του Μαντουέκε στο 10′ το οποίο για καλή τύχη των φιλοξενούμενων πέρασε άουτ. Δεύτερα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 24′ και πάλι με τον Μαντουέκε. Το τελείωμά του όμως δεν προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στην άμυνα της Φόρεστ.

Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν παθητικό ρόλο περιμένοντας πίσω από τη μπάλα. Η Τσέλσι έψαξε το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα πριν την ανάπαυλα αλλά τελικά δεν το βρήκε. Κορυφαία φάση για την ομάδα του Μαρέσκα στα πρώτα 45′ αυτή του 44′ με πρωταγωνιστή τον Κόουλ Πάλμερ. Ο Βρετανός αστέρας πλάσασε μετά από πάσα του Μαντουέκε. Η μπάλα κόντραρε και κατευθυνόταν βασανιστικά προς τα αντίπαλα δίχτυα όμως ο Σελς την πρόλαβε την τελευταία στιγμή και απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στα… καπάκια η Νότιγχαμ άγγιξε το 0-1 όμως το σουτ του Γέιτς βρήκε απάντηση από τον Κόλγουελ. Ημίχρονο στο 0-0.

Στο δεύτερο ένα γρήγορο γκολ ήταν ικανό να αλλάξει τελείως τον ρυθμό και να κάνει πιο γρήγορο το παιχνίδι. Στο 48′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και να «παγώσουν» το Στάμφορντ Μπριντζ. Δράστης ο έμπειρος Κρις Γουντ, με τον επιθετικό της Νότιγχαμ να σκοράρει με προβολή μέσα από τη μεγάλη περιοχή της Τσέλσι. Η «ψυχρολουσία» δεν κράτησε πολύ για τους γηπεδούχους. Η αντίδραση ήρθε στο 57′ με τον καλύτερο παίκτη μέχρι εκείνη τη στιγμή στο παιχνίδι, τον Μαντουέκε να κάνει το συρτό σουτ και να γράφει το 1-1.

Στη συνέχεια η πίεση της Τσέλσι έγινε πιο έντονη. Η Νότιγχαμ οπισθοχώρησε και περίμενε μονάχα την ευκαιρία μιας αντεπίθεσης. Στο 78′ οι ισορροπίες του αγώνα έγειραν ακόμη περισσότερο προς την πλευρά των γηπεδούχων. Ο Γουόρντ Πράους αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές στο τελευταίο και κρίσιμο μέρος του αγώνα. Στο 87′ η Τσέλσι έφτασε μια ανάσα από το γκολ της νίκης όμως ο Σελς το αρνήθηκε δύο φορές σε δευτερόλεπτα αποκρούοντας τις προσπάθειες του Πάλμερ. Οι καθυστερήσεις και οι αλλαγές… χάρισαν στο παιχνίδι άλλα 13 λεπτά!

Στο 92′ η κεφαλιά του Ζοάο Φέλιξ (ασίστ του Νέτο) πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία της Νότιγχαμ. Στο 95′ Σάντσεζ και Σελς αρνήθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα το γκολ σε Γουίλιαμς (Νότιγχαμ) και Νκουνκού (Τσέλσι) αντίστοιχα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ