Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Τότεναμ απέδειξε απέναντι στην Μπράιτον πόσο… Τότεναμ είναι! (vid)
Premier League

Η Τότεναμ απέδειξε απέναντι στην Μπράιτον πόσο… Τότεναμ είναι! (vid)

Η Τότεναμ για ένα ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, αλλά, η Μπράιτον σε μερικά λεπτά τα έφερε όλα τούμπα και νίκησε 3-2 στην έδρα της.

06.10.2024 | 20:27

Ο Αντόνιο Κόντε, πριν τον Άγγελο Ποστέκογλου, είχε μιλήσει για τις… ελλείψεις που έχει η Τότεναμ. Σε παίκτες, σε φιλοσοφία, σε μέταλλο. Κάποιοι δεν τον πίστεψαν. Ο νυν τεχνικός των Λονδρέζων έχει κάνει μερικές σημαντικές αλλαγές. Όμως, το DNA παραμένει το ίδιο. Οι… εργοστασιακές ρυθμίσεις το ίδιο.

Οι Λονδρέζοι έκαναν ένα μαγικό πρώτο ημίχρονο στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Μπράιτον στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Premier League. Ένα ημίχρονο που τους βρήκε μπροστά με δύο γκολ διαφορά. Μέχρι που έχυσαν την καρδάρα με το γάλα στο δεύτερο μέρος και δέχτηκαν τρία γκολ και εν τέλει έχασαν με σκορ 3-2! 

Έτσι, επιβεβαίωσαν όλα τα λόγια που είχε πει πριν μερικά χρόνια ο Κόντε για το πόσο… Τότεναμ ήταν και παραμένει η Τότεναμ!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Όποιος είδε το πρώτο ημίχρονο μεταξύ της Μπράιτον και της Τότεναμ θα έχει να το λέει και να το θυμάται καιρό. Ένα ματς που ξεκίνησε με απίθανο ρυθμό και δεν άλλαζε με τίποτα. Η μπάλα πήγαινε συνεχώς πάνω- κάτω με τους φιλοξενούμενους από ένα σημείο και έπειτα να στριμώχνουν τους «γλάρους». Το τέρμα του Τζόνσον, μετά από ωραία κάθετη του Σολάνκε, στο 23΄ήταν αρκετό, ώστε να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στους παίκτες του Ποστέκογλου.

Η Μπράιτον απάντησε με τον Μιτόμο και τον Γουέλμπεκ. Σε φάσεις, γιατί από ευστοχία… δεν. Μάλιστα, οι Λονδρέζοι έκαναν το 2-0 με τον Μάντισον στο 37′ με το σουτ του Άγγλου μέσου να μην είναι ιδιαίτερα δυνατό, αλλά κατέληξε στα δίχτυα του Βερμπρούχεν με τον Ολλανδό κίπερ να φέρει σοβαρή ευθύνη. Κάπου εκεί όλα και όλοι έδειχναν να γνωρίζουν ότι οι παίκτες της Τότεναμ θα μπορούσαν εύκολα να πάρουν τη νίκη.

Ωστόσο, αυτό που έχτισαν το κατέστρεψαν στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες του Ποστέκογλου όχι μόνο δεν αντέδρασαν όταν είδαν τον Μιντέ στο 48′ να μειώνει από κοντά. Αλλά έμειναν… απαθείς. Έχασαν κάθε μονομαχία και κυρίως το μυαλό τους. Ήταν λοιπόν θέμα χρόνου να χάσουν και το προβάδισμα που είχαν από το πρώτο 45λεπτο. Η ισοφάριση ήρθε από τον Ρούτερ στο 58′ και το παιχνίδι ήταν σαν να ξεκίνησε από την αρχή. Απλά η Μπράιτον είχε την ψυχολογία και το μομέντουμ μαζί της. Η Τότεναμ από την άλλη δεν έκοβε ούτε με… βαλέ και στην επίθεση δεν μπορούσε να βγει με τίποτα.

Ήταν θέμα χρόνου να δεχτεί και τρίτο γκολ. Όπως και συνέβη με τον Γουέλμπεκ από κοντά με κεφαλιά να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα που του έγινε και να ολοκληρώνει την επική ανατροπή για την ομάδα του Έσεξ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version