Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η «Βασίλισσα» υποκλίθηκε στην κλάση του… αλήτη της! (vid)
La Liga

Η «Βασίλισσα» υποκλίθηκε στην κλάση του… αλήτη της! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-0 τη Βιγιαρεάλ με τον Φεντερίκο Βαλβέρδε να κάνει τη διαφορά με ένα γκολ και μία ασίστ!

06.10.2024 | 00:13

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολλούς και διαφορετικούς παίκτες για να παίρνουν τα… εύσημα. Για να βγαίνουν μπροστά. Για να είναι σταρ. Ωστόσο, στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Βιγιαρεάλ στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής άλλος ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στη «βασίλισσα». Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε.

Οι «μερένχες» επικράτησαν εντός έδρας με σκορ 2-0 της Βιγιαρεάλ. Ο Λατίνος μέσος ήταν εκείνος που έτρεχε και μόχθησε πιο πολύ από κάθε άλλο συμπαίκτη του, ενώ ήταν εκείνος που σημείωσε το 1-0 με απίθανο σουτ και έδωσε την ασίστ στον Βινίσιους Τζούνιορ για το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Ρεάλ Μαδρίτης σε ακόμη ένα ματς ήταν εκείνη που είχε τον ρόλο που έπρεπε να ελέγξει τον ρυθμό και γενικότερα το πως θα πήγαινε το ματς. Η Βιγιαρέαλ από την δική της πλευρά είχε δείξει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι θα έπαιζε άμυνα και όπου… έβγαινε. Τα δυνατά μαρκαρίσματα και οι δυνατές μονομαχίες έδειχναν ότι το έργο των ποδοσφαιριστών του Αντσελότι θα ήταν δύσκολο.

Το γκολ του Βαλβέρδε με απίθανο σουτ στο 14′ ήταν αρκετό για να γίνει το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ένα γκολ που έκανε ακόμη πιο εύκολη τη ζωή των Μαδριλένων που από εκεί και έπειτα έπρεπε απλά να μην χάσουν την μπάλα και γενικότερα να μην «φάνε» φάσεις από τους φιλοξενούμενους. Οι ποδοσφαιριστές της Βιγιαρεάλ ανέβηκαν πιο ψηλά και γενικότερα πίεσαν για το τέρμα της ισοφάρισης.

Αυτό δεν ήρθε. Και όχι μόνο δεν ήρθε. Αλλά οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έκαναν το 2-0 στο 73′ με απίθανο σουτ του Βινίσιους Τζούνιορ με τον Βαλβέρδε να του δίνει την πάσα. Από εκεί και πέρα ήταν εύκολο για τους παίκτες του Αντσελότι να κρατήσουν το 2-0 ως το τέλος και να πάρουν μία σημαντική νίκη. Το κακό για τους νικητές ήταν ότι λίγο πριν το φινάλε τραυματίστηκε σοβαρά ο Καρβαχάλ που έδειξε να υποφέρει! Περισσότερα θα γίνουν γνωστά όσον αφορά την υγεία του μέσα στις επόμενες ώρες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version