Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίνγκανσον: «Πάμε για το ματς της χρονιάς! Από εμάς εξαρτάται»
Παναθηναϊκός

Ίνγκανσον: «Πάμε για το ματς της χρονιάς! Από εμάς εξαρτάται»

Ο Ίνγκασον με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει την νίκη στο ματς της... χρονιάς κόντρα στον Ολυμπιακό!

06.10.2024 | 12:00

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ στο τεράστιο ντέρμπι αιωνίων, το πρώτο της φετινής σεζόν. Η ομάδα του Αλόνσο θέλει μόνο νίκη καθώς έχει μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία και η… γκρίνια είναι μεγάλη.

Έτσι ο κεντρικός αμυντικός των πρασίνων, Ίνγκανσον, ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας είναι η νίκη και μόνο η νίκη, τονίζοντας πως πρέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να δώσουν απαντήσεις και να «ξεχάσουν» τα όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής.






Μερικές από τις δηλώσεις του Ίγκανσον στην εκπομπή «Sportshow», της Cosmote TV, οι οποίες και θα προβληθούν στο pre game του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό:

«Νομίζω πως έχουμε καλή απόδοση αυτή τη σεζόν ιδιαίτερα στην Ευρώπη. Εκεί αντιμετωπίσαμε άξιους αντιπάλους και την Κυριακή χρειάζεται να κάνουμε το ίδιο. Θα πρέπει να βγούμε μπροστά, να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια που έχουμε ως ομάδα, την ενέργεια από τους οπαδούς μας Το πιο σημαντικό είναι πως από το πρώτο σφύριγμα αύριο πρέπει να είμαστε η ομάδα που θα «έχει τον έλεγχο» στο παιχνίδι και θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Δεν θα πρέπει να περιμένουμε τον αντίπαλο . Θεωρώ πως εξαρτάται από εμάς, χρειαζόμαστε το αποτέλεσμα αύριο και πρέπει να βγούμε έξω και να το δείξουμε αυτό.






Ανυπομονώ για το παιχνίδι. Προφανώς είναι ένα μεγάλο ματς για εμάς και παίζοντας εντός έδρας θα πάρουμε ώθηση από τους οπαδούς μας και γενικά όλους γύρω μας. Ανυπομονώ για την αναμέτρηση, ξέρω τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για όλους στον σύλλογο, τους φιλάθλους και όλους όσους εκπροσωπούν αυτό το club. Οπότε πρέπει να βγούμε έξω αύριο, να παλέψουμε και να φέρουμε τους τρεις βαθμούς σπίτι μας.

Ναι, οπωσδήποτε, γνωρίζουμε ότι υπάρχει απογοήτευση ειδικά με τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγώνων. Δείξαμε σε κάποιες στιγμές αυτών των αγώνων τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Αύριο το πιο σημαντικό είναι να βγούμε και να το κάνουμε αυτό για ενενήντα λεπτά. Διότι γνωρίζουμε ότι τέτοιου είδους παιχνίδια μπορεί να είναι καθοριστικά για το μέλλον. Τα καλά αποτελέσματα και οι καλές αποδόσεις, αλλάζουν πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο…»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version