Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μαρμούς και… τέζα η Μπάγερν Μονάχου! (vid)
Bundesliga

Μαρμούς και… τέζα η Μπάγερν Μονάχου! (vid)

H Μπάγερν Μονάχου ήταν πολύ κοντά σε μία δύσκολη και σημαντική νίκη στο εκτός έδρας ματς επί της Άιντραχτ, αλλά, ο Μαρμούς στο 94' έκανε το 3-3.

06.10.2024 | 20:42

H Άιντραχτ Φρανκφούρτης προσπάθησε να βάλει δύσκολα στους Βαυαρούς και τελικά τα κατάφερε! Η Μπάγερν βρήκε τις απαντήσεις, έκανε το παιχνίδι της και ήταν πολύ κοντά στο να επικρατήσει με σκορ 3-2.

Αλλά στο τέλος την έπαθε από το τέρμα του Ομάρ Μαρμούς. Ο παίκτης των γηπεδούχων έκανε στο 94′ το 3-3 που έμεινε ως το τέλος και εμπόδισε τους Βαυαρούς να είναι μόνοι πρώτοι, μετά το τέλος της έκτης αγωνιστικής.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η ήττα από την Άστον Βίλα ήρθε να πληγώσει την Μπάγερν Μονάχου! Οι Βαυαροί ήθελαν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το Μπέρμιγχαμ αντ’ αυτού είδαν τον Τζον Ντουράν να τους πληγώνει και να του στερεί μέχρι και τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί ήθελε σήμερα στη Φρανκφούρτη να αφήσει πίσω της όσα έγιναν μεσοβδόμαδα στο Champions League και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Απέναντί της όμως θα έβρισκε μια ομάδα που έχει τον τρόπο να δημιουργεί προβλήματα σε κάθε αντίπαλο. Η Άιντραχτ μπορεί να βάλει δύσκολα στους πάντες και στην Μπάγερν Μονάχου. Το έχει αποδείξει πολλάκις άλλωστε. Η αναμέτρηση στη Φρανκφούρτη εξαρχής αναμενόταν συναρπαστική μιας και οι δύο ομάδες διαχρονικά προσφέρουν παιχνίδια γεμάτα γκολ. Έτσι έγινε και σήμερα.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 15′ με τον Κιμ να κατεδαφίζει το αντίπαλο τέρμα με δυνατό σουτ μέσα στη μεγάλη περιοχή. Η αντίδραση των γηπεδούχων όμως ήταν άμεση και διπλή. Στο 22′ ο Μάρμους ισοφάρισε σε 1-1 χτυπώντας ιδανικά στην αντεπίθεση την ανέτοιμη άμυνα της Μπάγερν. Στο 35′ σαν να μην έφθανε η προηγούμενη φάση ήρθε ακόμη μία για να ηχήσει μεγάλη καμπάνα στην ομάδα του Κομπανί. Η Άιντραχτ έκανε το 2-1 και ανέτρεψε το σκορ χάρις το όμορφο τελείωμα του Εκιτικέ.

Η Μπάγερν Μονάχου όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Οι φιλοξενούμενοι πρόλαβαν να… μιλήσουν πριν βγει το ημίχρονο. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του έτερου στόπερ της βαυαρικής ομάδας. Ο Ουπαμεκανό βρήκε δίχτυα και ισοφάρισε το παιχνίδι σε 2-2. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν Μονάχου μπήκε πιο υποψιασμένη στον αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ακόμη μια ευκαιρία να πατήσουν στην περιοχή της Άιντραχτ και αυτή τη φορά τιμώρησαν την αντίπαλό τους. Δράστης και σκόρερ για το 3-2 ο Ολίσε με τον Γάλλο να πετυχαίνει ένα όμορφο τέρμα και να βάζει τη σφραγίδα του σε ένα ακόμη παιχνίδι των Βαυαρών. Η κυριαρχία της Μπάγερν στο δεύτερο μέρος δεν άφηνε περιθώρια διαφορετικής σκέψης στο ματς. Η ομάδα του Κομπανί έλεγξε τον ρυθμό κράτησε την μπάλα (κατοχή μεγαλύτερη του 75%) και το έφερε απόλυτα στα μέτρα της. Αυτό που έλειπε ήταν ένα ακόμη τέρμα που θα το κλείδωσε οριστικά. Και τελικά το πλήρωσε.

Η Άιντραχτ σε μία γρήγορη αντεπίθεση βρήκε χώρους και με τον Μαρμούς στο 94′ έκανε το 3-3 που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον σκόρερ, τους συμπαίκτες και τον κόσμο του συλλόγου!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version