Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μεντιλίμπαρ: «Ξεχάστε τη Μπράγκα, θέλω νίκη στο ντέρμπι και κορυφή»
Ολυμπιακός

Μεντιλίμπαρ: «Ξεχάστε τη Μπράγκα, θέλω νίκη στο ντέρμπι και κορυφή»

Ξεκάθαρο το μήνυμα του προπονητή του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στους παίκτες του για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

06.10.2024 | 10:11

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού απόψε στο ΟΑΚΑ! Οι «Ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ, την ανοδική τους πορεία και ταυτόχρονα την γκέλα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο (0-0 με Παναιτωλικό) και να πατήσουν την κορυφή της SuperLeague. Για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει το βράδυ να αποδράσουν με τη νίκη από το Μαρούσι και να επιβληθούν του Παναθηναϊκού.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωρίζει πως η αποστολή της ομάδας του δεν θα είναι εύκολη όμως θέλει να δει από εκείνους από τη πρώτη στιγμή τη θέληση να το πετύχουν. Ο Ισπανός τεχνικός από τη πρώτη στιγμή μετά το επιβλητικό 3-0 της ομάδας του επί της Μπράγκα τόνιζε στους παίκτες του πως το μυαλό τους θα πρέπει να μεταφερθεί στο ΟΑΚΑ και στο ντέρμπι με τους «Πράσινους».

Διάβασε επίσης: Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για Καρβαχάλ – Τον χάνει για όλη τη σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης

Τα λόγια του Μεντιλίμπαρ στους «Ερυθρόλευκους» για το ντέρμπι

«Πάμε για νίκη. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι όπου χρειαζόμαστε τη νίκη», σχολίασε σχετικά προς τους παίκτες του για να αναφέρει επίσης πώς «θα πρέπει να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση απο αυτή με τη Μπράγκα. Ξεχνάμε τον αγώνα με τη Μπράγκα. Να μην έχουμε στο μυαλό μας σε ότι έγινε την Πέμπτη γιατί αυτό θα είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς».

Θυμίζουμε πώς εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό έχουν μείνει οι Τσικίνιο και Γουίλιαν. Στην αποστολή για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι οι: Αναγνωστόπουλος, Κάρμο, Κοστίνια, Ντάνιελ Γκαρθία, Ελ Καμπί, Μουζακίτης, Έσε, Ντόι, Ορτέγα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας, Μασούρας και Ζέλσον Μαρτίνς.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version