ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Σούσιτς μας έδειξε τι πραγματικά σημαίνει «βρωμόσουτο»! (vid)
Ιστούς και… βαθμούς ρίχνει από εδώ και από εκεί η Ατλέτικο! (vid)
Η Παρί πάτησε το πόδι της στη Νίκαια και μύρισε… Μέντες! (vid)
Η Μίλαν λύγισε από τις «τανάλιες» της Φιορεντίνα! (vid)
Ο Ντε Χέα είναι ΑΝΙΚΗΤΟΣ: Έπιασε δύο πέναλτι της Μίλαν! (vids)
Μπράβο ρε μάγκες: Ρέτσος και Ιωαννίδης μας χάρισαν την καλύτερη στιγμή του ντέρμπι! (vid)
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ντέρμπι με τα όλα του, αλλά χωρίς γκολ! (vids)
Αυτή είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού για γκολ στο ντέρμπι! (vid)
Σουτάρα του Τζούρισιτς: Για μερικά εκατοστά δεν έβαλε απίθανο γκολ! (vid)
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ! (vid)
Μαρμούς και… τέζα η Μπάγερν Μονάχου! (vid)
Η Τότεναμ απέδειξε απέναντι στην Μπράιτον πόσο… Τότεναμ είναι! (vid)
Απολαυστικές δηλώσεις από Τεν Χαγκ: «Έχουμε απίθανη άμυνα»
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι
Η La Liga δεν παίρνει τα μάτια της από τον απολαυστικό Γιαμάλ (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ελλάδα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ντέρμπι με τα όλα του, αλλά χωρίς γκολ! (vids)

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό τα είχε όλα, όμως, οι δύο ομάδες όσο και αν προσπάθησαν έμειναν στο 0-0 στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ντέρμπι με τα όλα του, αλλά χωρίς γκολ! (vids)

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, ώστε να παλέψουν και να παίξουν για τη νίκη. Οι δύο ομάδες παρά την ποιότητα που είχαν και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο γκολ και έτσι έμειναν στο 0-0 στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Super League.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τα πρώτα λεπτά είχαν πράσινο χρώμα. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έδειχναν να πατάνε καλύτερα στα πόδια τους και να έχουν μπει με όρεξη για να δημιουργήσουν κάτι καλό. Από την άλλη εκείνοι του Ολυμπιακού δεν είχαν καμία πρόθεση να τους αφήσουν να περάσουν ένα εύκολο βράδυ. Κάτι που φάνηκε και από τις μονομαχίες που έδωσαν από αρκετά νωρίς.

Ο Τζούρισιτς στο 16′ χάρισε στο ντέρμπι την πρώτη του καλή στιγμή. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός άφησε την μπάλα να σκάσει, μετά από πλάγιο και με υπέροχο σουτ παραλίγο να σκοράρει. Ωστόσο, για μερικά εκατοστά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα του Τζολάκη, μα άουτ. Η στιγμή του Ολυμπιακού να… ισοφαρίσει σε φάσεις και σουτ ήρθε λίγο αργότερα. Πιο συγκεκριμένα στο 24′ από τον χώρο της μεσαίας γραμμής βρήκε χώρο και χρόνο και δοκίμασε το πόδι του με συρτό σουτ. Αλλά δεν ήταν εύστοχο για να ανησυχήσει τον Λοντίγκιν.

Στο 29′ ο Μλαντένοβιτς βγήκε από πλάγια θέση για κάτι καλό. Όμως, η τελική του απόφαση (σουτ) δεν ήταν και η καλύτερη, με αποτέλεσμα πολλοί να απογοητευτούν από την ενέργειά του. Στο 34′ ο Ολυμπιακός έφτασε μία ανάσα από το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα. Ο Λοντίγκιν είχε την μπάλα στα πόδια του, αλλά δεν έδιωξε καλά και σωστά με αποτέλεσμα να υποπέσει σε επικό… τσαφ. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού με τον Ζέλσον που πάσαρε στον Ελ Καμπί. Εκείνος από πλάγια θέση είχε πάνω του τον κίπερ του Παναθηναϊκού, όμως, πλάσαρε και η μπάλα θα κατέληγε στα δίχτυα του Παναθηναϊκου. Ωστόσο, ο Ίγκανσον έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Η τελευταία φάση ανήκε στον Παναθηναϊκό. Όπου μετά από φάουλ από τα πλάγια δεξιά η μπάλα κατέληξε στην περιοχή του Τζολάκη, όμως, ο νεαρός τερματοφύλακας νίκησε τον Σπόραρ και όποιον άλλον χρειάστηκε και κράτησε το 0-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 42′ ο Ιωαννίδης ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έγινε αλλαγή με τον Σπόραρ να παίρνει τη θέση του.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις. Ούτε καλό ρυθμό, μιας και τα λάθη ήταν αρκετά στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες ήθελαν να παίξουν επιθετικά και γενικότερα να πάρουν το ματς! Στο 70′ ο Ολυμπιακός σχεδόν άγγιξε το γκολ. Ο Μουζακίτης από πλάγια θέση σούταρε, με τον Λοντίγκιν να μην διώχνει με δύναμη, ούτε μακριά. Στην επαναφορά ο Κωστούλας δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναϊκού αλλά έξω!

Στο 77′ είχαν και οι γηπεδούχοι μία πολύ καλή φάση. Ο Ουναΐ με δύο προσποιήσεις βρήκε χώρο και χρόνο. Αλλά το σουτ που έκανε από πλάγια θέση δεν βρήκε στόχο. Από εκεί και πέρα χάθηκε ο ρυθμός με τις δυνατές μονομαχίες και τα φάουλ να δίνουν και να παίρνουν με το 0-0 να μένει ως το τέλος!






















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ