Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αποθέωσε Μεντιλίμπαρ ο Γιοβάνοβιτς: «Μπράβο που βάζει τους μικρούς»
Nations League

Αποθέωσε Μεντιλίμπαρ ο Γιοβάνοβιτς: «Μπράβο που βάζει τους μικρούς»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε τα εύσημα στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον τρόπο που διαχειρίζεται το ταλέντο των πιτσιρικάδων του Ολυμπιακού.

07.10.2024 | 21:38

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των συλλόγων κάνουν… διάλειμμα και σειρά έχουν τώρα αυτές των εθνικών ομάδων. Η Εθνική μας ρίχνεται στη μάχη του Nations League έχοντας μπροστά της ένα δύσκολο μονοπάτι. Η «Γαλανόλευκη» καλείται να φύγει ζωντανή από το Λονδίνο στην αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης με τα «Τρία Λιοντάρια».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Ιβάν Γιοβάνοβιτς μάζεψε σήμερα τους ποδοσφαιριστές του και τους ετοιμάζει για τις επόμενες μάχες με Αγγλία και Ιρλανδία. Στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε σε πολλά θέματα. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού με τον έμπειρο τεχνικό να δίνει τα εύσημα στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες των «Ερυθρόλευκων».

Διάβασε επίσης: Λήξη συναγερμού με Κέιν, παίζει κανονικά στο Αγγλία – Ελλάδα

 


Η αναφορά του Γιοβάνοβιτς στους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού

«Σίγουρα, έχουμε αρκετά παιδιά. Ο Ζαφείρης ή τα μικρά παιδιά του Ολυμπιακού. Χαίρομαι που πρωταγωνιστούν και μπράβο στον προπονητή του Ολυμπιακού που τους έδωσε την ευκαιρία. Εκείνο που πρέπει να ξέρουν είναι ότι αυτές οι ευκαιρίες δεν είναι εύκολες. Πρέπει να συνεχίσουν να δικαιώνουν τον προπονητή τους. Είναι κάτι θετικό για το ποδόσφαιρο να υπάρχουν νέα παιδιά».

Ο Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε επίσης στον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και στο πόσο σημαντική θα είναι αυτή η απουσία για το ματς με την Αγγλία. «Έχουμε τα δύο παιδιά, Παυλίδη και Δουβίκα. Η απώλεια του Φώτη είναι μεγάλη, τα γκολ του έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Εύχομαι να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα γήπεδα».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version